Nieruchomości Ryszard Grzyb - Onyx Park
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
Trudno się dziwić, że zostało kilka mieszkań. Mało było jak do tej pory nowych bloków z mieszkaniami o małym metrażu. Pewnie chętni na nie szybko sie znależli. Mnie się podobają te przeszklenia:) Wyglądają nowocześnie. Oby tylko efekt koncowy był jak na projekcie i nie było jakichć podziałów komór w tych oknach;) Kiedy rusza budowa?
Nie wiem czy taka dobra wiadomość? Ciekawe jak do tego podejdą mieszkańcy mający okna na stacje i czy przelewające paliwo cysterny nie będą budzić ich obaw?
Minusem jest to, że deweloper wiedział o pozwoleniu na budowę dla bezobsługowej stacji benzynowaj, a o niczym nie informował proponując mieszkania.
Mój lokal na szczęście jest usytuowany w innej części tego budynku ale jeśli miałbym mieć okna na tą część to szukałbym innego budynku.
Wybór oczywiście należy do nabywcy, które będzie miał świadomość, że to nie jest lokum na rok czy dwa.
Minusem jest to, że deweloper wiedział o pozwoleniu na budowę dla bezobsługowej stacji benzynowaj, a o niczym nie informował proponując mieszkania.
Mój lokal na szczęście jest usytuowany w innej części tego budynku ale jeśli miałbym mieć okna na tą część to szukałbym innego budynku.
Wybór oczywiście należy do nabywcy, które będzie miał świadomość, że to nie jest lokum na rok czy dwa.
- andrzeej
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Chyba wszystkie dystrybutory na stacjach paliw są już wyposażone w odssysanie oparów paliwa, więc praktycznie nic nie czuć. To samo dotyczy napełniania zbiorników.andi pisze:Nie wiem czy taka dobra wiadomość? Ciekawe jak do tego podejdą mieszkańcy mający okna na stacje i czy przelewające paliwo cysterny nie będą budzić ich obaw?
-
Kot
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Wieść gminna niosła na KSMie o rzeczonej stacji od dłuższego czasu ale nie chciałem o tym pisać ponieważ plotek powielać nie uchodzi. Teraz to już pewne. A kolega andi ma rację. Żadna przyjemność stacja paliw pod nosem apartamentowca, a brak rzetelnej informacji ze strony dewelopera oceniam dodatkowo in minus.