Grzyb&Wadiak "Ustronie" - os. Na Stoku 72H

Inwestycje zakończone.

Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1

Gość

Cena

Post autor: Gość » 8 kwietnia 2006, o 19:59

Bylem wczoraj tam.
Cena to 2800+VAT. Masakra. Pozwolnia jeszcze nie maja a juz sa rezerwacje po 5k PLN.
MS

Awatar użytkownika
kaggy

Post autor: kaggy » 9 kwietnia 2006, o 11:10

ceny staja sie coraz bardziej surrealistyczne

Awatar użytkownika
tom
Ranga: Dyrektor budowy ;)
Kontakt:

Post autor: tom » 17 czerwca 2006, o 12:51

Nieruchomości R. Grzyb & J. Wadiak
Mieszkania 24-150m2
tel. (041) 332 71 17, (0) 509 925 919
http://www.nieruchomosci.kie.pl/

Najnowszy zespół mieszkaniowy położony będzie pomiędzy ulicami H.Sawickiej (Piłsudskiego) i Warszawską. Obecnie w pobliżu projektowanego obiektu znajdują się: oaza na stoku, nowe centrum medyczne, przystanek autobusowy i hotel La Mar, który oferuje m.in. kręgielnię, saunę i basen.

Interesujący i nowatorski projekt, inspirowany formami późnego modernizmu, wykonany przez architektów: Grzegorza Rybaka i Włodzimierza Cichonia wraz ze znakomitym widokiem na odległe, zalesione wzgórza Dąbrowy, doskonale spełnia oczekiwania nowoczesnego, europejskiego rynku mieszkaniowego. Ciekawe koncepcje i rozwiązania zadowolą klientów szukających niebanalnych rozwiązań na miarę 2007 roku. Zastosowanie wysokiej jakości zewnętrznych materiałów wykończeniowych takich jak: cegła, drewno, szlachetne tynki mineralne i stal podnoszą nie tylko walory architektonicze obiektu, ale i prestiż jego przyszłych właścicieli.

Realizowany obiekt będzie budynkiem pięciokondygnacyjnym, ogrodzonym, z dwupoziomowymi mieszkaniami na czwartej kondygnacji.

W budynku znajdować się będzie podziemna hala garażowa ze stanowiskami postojowymi w cenie 27.000 zł netto, mająca bezpośrednie połączenie ze strefą mieszkalną za pomocą klatek schodowych. O funkcjonalności i nowoczesności zespołu mieszkaniowego świadczy również obecność lokalu handlowo-usługowego w parterze budynku od strony ul. H.Sawickiej (Piłsudskiego) oraz projektowane zagospodarowanie terenu, gdzie miejsce znajdą: naziemne stanowiska postojowe, tereny zielone oraz plac zabaw. Oferta lokali przystosowana jest do szerokich potrzeb rynku i znajdą się niej kawalerki, mieszkania 2,3,4 pokojowe a także dwupoziomowe apartamenty. Wszystkie lokale posiadają balkony lub tarasy.

Wizualizacje:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
http://www.nieruchomosci.kie.pl/Komplek ... index.html
Komisja Rewizyjna czuwa!

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 29 lipca 2006, o 12:40

Inwestycja została nazwana - Kompleks Ustronie. Na zdjęciu możecie zobaczyć, gdzie dokladnie stanie obiekt. Nawiasem mowiac to w Kielcach mamy już osiedle Ustronie, wiec mysle, ze lepiej by było, gdyby inwestor zmienił nazwę.

Obrazek

Awatar użytkownika
RZ
Ranga: Dyrektor budowy ;)

Post autor: RZ » 30 lipca 2006, o 20:46

autor pisze:Inwestycja została nazwana - Kompleks Ustronie. Na zdjęciu możecie zobaczyć, gdzie dokladnie stanie obiekt. Nawiasem mowiac to w Kielcach mamy już osiedle Ustronie, wiec mysle, ze lepiej by było, gdyby inwestor zmienił nazwę.
Z nazwami coś w ogóle u niego kiepsko. Co ma wspólnego ten budynek z ul .Piłsudskiego (Sawickiej)? :) To juz prędzej z Warszawską. Chyba, że nazwa osiedla Na Stoku źle mu się kojarzy i stąd te kombinacje :wink: Jakby nie było budynek będzie w środku osiedla Na Stoku właśnie.

Kiper

Post autor: Kiper » 2 sierpnia 2006, o 11:56

ja znam Zakład Pogrzebowy co sie tak nazywa.
Nazwa rzeczywiście dość niefortunna, tymbardziej na takie blokowisko.

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 2 sierpnia 2006, o 18:28

Dobrze, ze chociaz projekt ciekawy.

turia

Post autor: turia » 23 sierpnia 2006, o 19:12

juz jestem zalogowana
ponawiam pytanie windy?
pod żaglami grzyb wyposażył apartament w winde a tu nie, dlaczego, skoro jest az 5 pieter ( 4).
Pytam bo jestem zainteresowana tym kompleksem, podoba mi sie lokalizacja i fajne duze mieszkania 3, 4 pokojowe.
A i mam jeszcze jedno pytanie, jak ktos może wie, mieszka tam w okolicy, co znajduje sie przed nowo powstałym kompleksem ustronie a ulica pilsudskiego, chodzi mi o ten ogrodzony teren, taka górka porosnięta trawą, co to jest, jakis zbiornik p-poż, czy co???????????????

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 23 sierpnia 2006, o 20:11

turia pisze:juz jestem zalogowana
Tak :)
turia pisze:ponawiam pytanie windy?
pod żaglami grzyb wyposażył apartament w winde a tu nie, dlaczego, skoro jest az 5 pieter ( 4).
Obowiązek jest w blokach, gdzie jest V pięter tak jak i tu, ale w momencie gdy ostatnie są dwupoziomowe to robią sie IV piętra i po obowiązku. Wiadomo, ze chodzi przeciez o oszczednosci.
turia pisze:chodzi mi o ten ogrodzony teren, taka górka porosnięta trawą, co to jest, jakis zbiornik p-poż, czy co???????????????
Chyba cos wodociagow albo wymiennikowania ciepla. Cos w tym stylu.

turia

Post autor: turia » 23 sierpnia 2006, o 21:41

dzieki za odp :D
podoba mi sie ta inwestycja i najprawdopoobniej zdecyduje sie na mieszkanie ale na niższym piętrze ( parter, I pietro), no chyba że jeszcze cos wypatrze

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 23 sierpnia 2006, o 22:12

Mnie rowniez, szczegolnie architektonicznie.

turia

Post autor: turia » 25 sierpnia 2006, o 21:20

mam jeszcze pytanie: czy juz Grzyb dostał już pozwolenie na budowe komleksu Ustronie, a jeśli nie ,to czym oczekiwanie na pozwolenie jest uwarunkowane?

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 25 sierpnia 2006, o 21:29

O to nalezy juz spytac samego inwestora.

turia

Post autor: turia » 12 września 2006, o 17:35

Byłam dzis w fimie Grzyba, nowości:
Pozwolenie na budowe właśnie sie uprawomacnia, więc za 10 dni będzie.
Mieszkania bardzo ładnie się sprzedają, na dzień dzisiejszy 75% jest juz sprzedana. W Klatce A i B zostało tylko po 1 mieszkanku.Wiekszym popytem ciesza się mieszkania na wyzszych pietrach.
Umowy będa podpisywane , tak jak sie umawiali pod koniec wrzesnia.
Nawet kolejka ludzi była w sprawie mieszkań, ale mamy popyt, ale w sumie mnie to nie dziwi.

Świerk
Kontakt:

Post autor: Świerk » 8 października 2006, o 15:30

"wyczesana" wizualizacja i jedna fota na krajobraz... a po drogiej stronie oblesne bloki... 8)
foto realistyczne wizualizacje architektoniczne
http://www.swierk.50megs.com/

ODPOWIEDZ