Euro-Grzyb - ul. Warszawska 191G

Inwestycje zakończone.

Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1

Awatar użytkownika
kamilkw
Ranga: Inspektor nadzoru ;)

Post autor: kamilkw » 5 lipca 2009, o 17:16

Wy wogóle z Kielc jesteście? Jaką ulicą łatwiej dojechać do centrum jak nie Warszawską?
pletwa

Boss

Post autor: Boss » 5 lipca 2009, o 17:44

kamilkw pisze:Wy wogóle z Kielc jesteście?
"Wy" to nie wiem skąd są ale ja tak i to z dziada pradziada.
kamilkw pisze: Jaką ulicą łatwiej dojechać do centrum jak nie Warszawską?
a Ty rozumiesz znaczenie słowa "że coś jest skomunikowane"?
możesz mieć prostą równa droge a autobus co godzinę (albo i "lepiej") - tak jak na bukówce/ostrej górce
Ostatnio zmieniony 5 lipca 2009, o 17:46 przez Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
CK|PL|EU

Awatar użytkownika
ice
Ranga: Dyrektor budowy ;)

Post autor: ice » 5 lipca 2009, o 17:44

michał_ck przeczytaj jeszcze raz mojego posta i zatanów się dwa razy zanim napiszesz coś głupiego na temat mojej głowy.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

Awatar użytkownika
kamilkw

Post autor: kamilkw » 5 lipca 2009, o 20:09

Tyle, że po Warszawskiej jeździ co 10 minut 46 a na upartego jest jeszcze 15,39 i 49. Po za tym zero korków i 2 pasy. Według mnie to jedna z lepszych dzielnic Kielc pod tym względem.
pletwa

Boss

Post autor: Boss » 5 lipca 2009, o 21:04

wszystko jest kwestia gustu i indywidualnych potrzeb. niema czegoś takiego jak "idealna lokalizacja" ktoś kto ma np 3 dzieci i niema prawka nie zamieszka na odludziu bez żadnej szkoły/przedszkola w pobliżu. ale "stary piernik" na emeryturze w domku pod lasem jak najbardziej spędzi urokliwą jesień swojego życia.
przykłady przejaskrawione nieco ale obrazujące pewien schemat.
pozdrawiam i sory za lekki OT
CK|PL|EU

Awatar użytkownika
kamilkw

Post autor: kamilkw » 5 lipca 2009, o 22:28

Jeśli chodzi o tą lokalizacje to akurat wszystko jest w pobliżu.Tzn przedkole, zerówka, podstawówka, gimnazjum i liceum. Na dodatek sklepy, przychodnie i poczta. Mówie tak może dlatego , że mieszkam w tych okolichach od urodzenia ale uważam tą lokalizacje ze bardzo dobrą. I zaznaczam, że jestem studentem i nie reklamuje żadnej firmy na tym forum. :)
pletwa

boogie

Post autor: boogie » 5 lipca 2009, o 22:36

we wczesniejszych postach mialem na mysli bliskosc bardzo ruchliwej ulicy zaraz za oknem co napewno jest baaaardzo dużym minusem tej inwestycji - luksusowych apartamentow, jakos mi sie to gryzie jedno z drugim.

Cooleczka
Kontakt:

Post autor: Cooleczka » 7 lipca 2009, o 12:09

wszyscy wiedzą co masz na myśli i nie musisz co 3dni pisać że w życiu byś nie kupił, kup sobie gdzie tylko chcesz. Inną sprawą jest że nie znasz szczegółów tej inwestycji i nie wnosisz do tematu nic ciekawego a prawdopodobnie nawet nie jesteś zainteresowany kupnem czegokolwiek, zapewniam że wiele ludzi mieszka przy warszawskiej która ruchliwa jest tylko w dzień ponieważ nie odbywa się nią ruch tranzytowy wawa-krk który odbywa się po obwodnicy. Chętnych na zamieszkanie na tym ruchliwym zadupiu nie brakuje :lol: Zresztą komentujesz też inną budowę przy warszawskiej i tam Ci ta sama ulica nie przeszkadza, zresztą niedługo będzie kamerka także będzie można ruch analizować 24h :lol:
11

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 7 lipca 2009, o 12:29

Szkoda czasu, widocznie buduje gdzieś obok...

boogie

Post autor: boogie » 7 lipca 2009, o 12:47

Cooleczka pisze:wszyscy wiedzą co masz na myśli i nie musisz co 3dni pisać że w życiu byś nie kupił, kup sobie gdzie tylko chcesz. Inną sprawą jest że nie znasz szczegółów tej inwestycji i nie wnosisz do tematu nic ciekawego a prawdopodobnie nawet nie jesteś zainteresowany kupnem czegokolwiek, zapewniam że wiele ludzi mieszka przy warszawskiej która ruchliwa jest tylko w dzień ponieważ nie odbywa się nią ruch tranzytowy wawa-krk który odbywa się po obwodnicy. Chętnych na zamieszkanie na tym ruchliwym zadupiu nie brakuje :lol: Zresztą komentujesz też inną budowę przy warszawskiej i tam Ci ta sama ulica nie przeszkadza, zresztą niedługo będzie kamerka także będzie można ruch analizować 24h :lol:
super zaimponowalas mi :D tak sie sklada ze mieszkam w bloku przy Warszawskiej. to moze zamiast kozaczyc to przedstaw te tajne szczegoly inwestycji?

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 7 lipca 2009, o 12:50

Pomysł z kamerką mi się podoba... :D

Cooleczka
Kontakt:

Post autor: Cooleczka » 7 lipca 2009, o 14:20

boogie pisze: super zaimponowalas mi :D tak sie sklada ze mieszkam w bloku przy Warszawskiej. to moze zamiast kozaczyc to przedstaw te tajne szczegoly inwestycji?
Zapraszam do biura przy Paderewskiego 4c/7 tam możemy porozmawiać o szczegółach inwestycji a także ewentualnie o tzw ,,kozaczeniu''. Naszą dalszą dyskusję na forum uważam za zamkniętą!
11

boogie

Post autor: boogie » 7 lipca 2009, o 15:25

czyli jednak szczegoly sa tajne. Dzisiaj wyjezdzam nad morze:)

Pavlo
Kontakt:

Post autor: Pavlo » 17 lipca 2009, o 18:21

Postawiony został żuraw.

Cooleczka
Kontakt:

Post autor: Cooleczka » 6 października 2009, o 11:58

Budynek przykryty będzie niemiecką dachówką IBF, obróbki blacharskie i rynny LINDAB, elewacja TISEREC, klatki schodowe granit itp.

w ofercie jeszcze dwa mieszkania dwupoziomowe
11

ODPOWIEDZ