Euro-Grzyb - ul. Warszawska 191G
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
-
Boss
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
"Wy" to nie wiem skąd są ale ja tak i to z dziada pradziada.kamilkw pisze:Wy wogóle z Kielc jesteście?
a Ty rozumiesz znaczenie słowa "że coś jest skomunikowane"?kamilkw pisze: Jaką ulicą łatwiej dojechać do centrum jak nie Warszawską?
możesz mieć prostą równa droge a autobus co godzinę (albo i "lepiej") - tak jak na bukówce/ostrej górce
Ostatnio zmieniony 5 lipca 2009, o 17:46 przez Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
CK|PL|EU
michał_ck przeczytaj jeszcze raz mojego posta i zatanów się dwa razy zanim napiszesz coś głupiego na temat mojej głowy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
-
Boss
wszystko jest kwestia gustu i indywidualnych potrzeb. niema czegoś takiego jak "idealna lokalizacja" ktoś kto ma np 3 dzieci i niema prawka nie zamieszka na odludziu bez żadnej szkoły/przedszkola w pobliżu. ale "stary piernik" na emeryturze w domku pod lasem jak najbardziej spędzi urokliwą jesień swojego życia.
przykłady przejaskrawione nieco ale obrazujące pewien schemat.
pozdrawiam i sory za lekki OT
przykłady przejaskrawione nieco ale obrazujące pewien schemat.
pozdrawiam i sory za lekki OT
CK|PL|EU
- kamilkw
Jeśli chodzi o tą lokalizacje to akurat wszystko jest w pobliżu.Tzn przedkole, zerówka, podstawówka, gimnazjum i liceum. Na dodatek sklepy, przychodnie i poczta. Mówie tak może dlatego , że mieszkam w tych okolichach od urodzenia ale uważam tą lokalizacje ze bardzo dobrą. I zaznaczam, że jestem studentem i nie reklamuje żadnej firmy na tym forum. 
pletwa
wszyscy wiedzą co masz na myśli i nie musisz co 3dni pisać że w życiu byś nie kupił, kup sobie gdzie tylko chcesz. Inną sprawą jest że nie znasz szczegółów tej inwestycji i nie wnosisz do tematu nic ciekawego a prawdopodobnie nawet nie jesteś zainteresowany kupnem czegokolwiek, zapewniam że wiele ludzi mieszka przy warszawskiej która ruchliwa jest tylko w dzień ponieważ nie odbywa się nią ruch tranzytowy wawa-krk który odbywa się po obwodnicy. Chętnych na zamieszkanie na tym ruchliwym zadupiu nie brakuje
Zresztą komentujesz też inną budowę przy warszawskiej i tam Ci ta sama ulica nie przeszkadza, zresztą niedługo będzie kamerka także będzie można ruch analizować 24h 
11
super zaimponowalas miCooleczka pisze:wszyscy wiedzą co masz na myśli i nie musisz co 3dni pisać że w życiu byś nie kupił, kup sobie gdzie tylko chcesz. Inną sprawą jest że nie znasz szczegółów tej inwestycji i nie wnosisz do tematu nic ciekawego a prawdopodobnie nawet nie jesteś zainteresowany kupnem czegokolwiek, zapewniam że wiele ludzi mieszka przy warszawskiej która ruchliwa jest tylko w dzień ponieważ nie odbywa się nią ruch tranzytowy wawa-krk który odbywa się po obwodnicy. Chętnych na zamieszkanie na tym ruchliwym zadupiu nie brakujeZresztą komentujesz też inną budowę przy warszawskiej i tam Ci ta sama ulica nie przeszkadza, zresztą niedługo będzie kamerka także będzie można ruch analizować 24h
Zapraszam do biura przy Paderewskiego 4c/7 tam możemy porozmawiać o szczegółach inwestycji a także ewentualnie o tzw ,,kozaczeniu''. Naszą dalszą dyskusję na forum uważam za zamkniętą!boogie pisze: super zaimponowalas mitak sie sklada ze mieszkam w bloku przy Warszawskiej. to moze zamiast kozaczyc to przedstaw te tajne szczegoly inwestycji?
11