Wiem, wiem. Ja też będę siebie nazywał Wielki Książę Koronny typu pastuch nizinny małorolny i wyjdzie na to samoice pisze:Opis Firmy
McDonald's Polska to sieć restauracji zagranicznych typu fast food.
Restauracje - Kielce
Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1
-
Kot
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Wczoraj wieczorem bawiłem ze znajomymi w Winnicy po raz pierwszy od czasu remontu. W ogóle to ja tam ostatnio byłem z rodzicami będąc dzieckiem gdzieś w połowie lat 80. Mało więc pamiętam, sentyment niewielki. Wchodzimy, zachęcający barek, czysto, wręcz sterylnie, przestronnie. Widać, że ekipa obsługująca od lat na swoim posterunku i historię miejsca mogłaby spokojnie spisać z własnych doświadczeń. Pan kelner zjawił się tymczasem bezszelestnie z menu w czasie przyzwoitym. Obsługa uprzejma. Czas oczekiwania znośny. Żarkoje kapitalne, polecam. W ogóle jedzenie na wielki plus. Na parkiecie dancing, "Dziewczyny z Albatrosa", "Żółte kalendarze", "Kormorany", klimaty jak z Ciechocinka czy Buska - Zdroju :-) Ale w porządku, szukamy pozytywów - ja lubię jak ludzie tańczą w parach.
Generalnie ok, jednak brakowało mi "tego czegoś", co by stanowiło o charakterze, wyjątkowości miejsca czy po prostu zachęcało do długiego, beztroskiego zasiedzenia się. Być może wyrobi się z czasem.
Generalnie ok, jednak brakowało mi "tego czegoś", co by stanowiło o charakterze, wyjątkowości miejsca czy po prostu zachęcało do długiego, beztroskiego zasiedzenia się. Być może wyrobi się z czasem.