105 na mój gust będzie jeździć co jakieś 15-20 minut. A jak będzie, to okaże się być może już jutro lub w piątek, gdy pojawi się rozkład.
Linie w sieci ZTM Kielce (0-114, A-Z)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255, ... lcach.htmlGazeta Wyborcza pisze:Od soboty kolejne nowe linie autobusowe w Kielcach
Na kolejnych trzech nowych liniach kursować będą od soboty autobusy komunikacji miejskiej w Kielcach.(...)
UU szpanersko, a rozkład 102 pokrywa się z rozkładem linii 3 i 25.
Gratulujemy.
Ludzie nie są głupi, widzą, ze debile u góry siedzą. Brakuje niestety jeszce w nich wyrobienia obywatelskiego, aby spróbować na te chore decyzje wpływać.
Gratulujemy.
Ludzie nie są głupi, widzą, ze debile u góry siedzą. Brakuje niestety jeszce w nich wyrobienia obywatelskiego, aby spróbować na te chore decyzje wpływać.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2009, o 16:59 przez pk5, łącznie zmieniany 1 raz.
np.ice pisze:W którym miejscupk5 pisze:a rozkład 102 pokrywa się z rozkładem linii 3 i 25.![]()
Żytnia, kierunek Malików.
W internecie nie ma jeszce...
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2009, o 17:07 przez pk5, łącznie zmieniany 1 raz.
-
redoxygene
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Co rzeczywiscie?
Biegłeś na Żytnią sprawdzać?
Odjazdy np. 15:20 i 15:21 dług nic
Po to ejst kilka linii aby symetrycznie obsługiwać połówki, abyś nie miał 7 autobusów o 15:20 a potem czekać pół godziny albo i więcej. No chyba, ze uważasz taka sytuację za normalną.

Inna sprawa, to to o czym pisałem wyżej. Że ludziom niewygodnie, ale sprawy we własne ręce nie wezmą. A jeszcze inna, ze nie wielu ludzi wie, jak powinna komunikacja poprawna wyglądać. Bo od tego są wyspecjalizowane jednostki administracji. które w Kielcach działają, jakby nie na komuniakcji, a na produkcji spożywczej sie znały, i trafiły do ZTMu przypadkiem
Biegłeś na Żytnią sprawdzać?
Odjazdy np. 15:20 i 15:21 dług nic
Po to ejst kilka linii aby symetrycznie obsługiwać połówki, abyś nie miał 7 autobusów o 15:20 a potem czekać pół godziny albo i więcej. No chyba, ze uważasz taka sytuację za normalną.
Nikt gdzie?ice pisze: W ten sposób pokrywa się 50% lini autobusowych i nikt do tej pory nie narzekał.
Inna sprawa, to to o czym pisałem wyżej. Że ludziom niewygodnie, ale sprawy we własne ręce nie wezmą. A jeszcze inna, ze nie wielu ludzi wie, jak powinna komunikacja poprawna wyglądać. Bo od tego są wyspecjalizowane jednostki administracji. które w Kielcach działają, jakby nie na komuniakcji, a na produkcji spożywczej sie znały, i trafiły do ZTMu przypadkiem
-
redoxygene
- Ranga: Kierownik budowy ;)
A rozrozniasz polowke od linii i wiesz na czym polega synchronizacja?ice pisze:Symetryczne obsługiwanie połówek tylko po to abym na nastepnym przystanku wysiadł i dalej czekał na autobus, którym chcę dojechać do celu.
Jaki sens jest wsiadać na Żytniej w linię nr. 3 czy 25 kiedy chcę jechać na Świętokrzyskie?
Jednak wole jechać przez całe miasto jednym autobusem.