Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
W jednym z MAZów (nr-u taborowego nie znam, bo nie był umieszczony wewnątrz) tył pojazdu jest pomazany flamastrami (tower) i podrapany nożem (szyby, wiatrołap). Na dodatek dziwny zapach wydobywał się z silnika, a panele sufitowe (te dziurkowane) były trochę powyginane. Przyjmujemy zakłady, co prędzej szlag trafi? Tego MAZa czy całe MPK?
Sorry, takiego mamy prezydenta...
Zdarzylo mi sie nim jechac na 3 i tez jechal z otwartymi a w srodku scisk to bylo nawet niebezpieczne.Dlaczego niema tego hamulca przystankowego albo niedziala albo niewiem i to ma byc nowoczesny autobus?Wydaje mi sie ze nietedy droga.A jak tam nasz #300?Kiedy wraca?Ciekawe czy wroci pomalowany?tester19 pisze:Maz #908 ok 19 śmignał z Żytniej do połowy Żelaznej z otwartymi drzwiami gdzie miał na niej przymusowy postój na ponowne uruchomienie autobusu by je zamknac. Coś te Mazy z dzwiami mają bo to nie pierwszy przypadek mi sie taki trafił.
Tu się urodziłem i umrzeć bym chciał tu.
Kary sie naleza i to bardzo wysokie, ale ZTM nie bedzie chcial ukarac MPK, bo znowu mamy czasy dyktatury patologii z MPK. W tym momencie MPK powinno zaplacic za wypuszczanie Jelczy kilkadziesiat tysiecy zlotych, bo bedzie to traktowane jako niezrealizowanie kazdego kursu i mnozone przez wartosc kary.
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
...ale miasto będzie podtrzymywac MPK do konca trwania umowy i Kielce pogrążone będą w takim syfie jaki znow zaczyna się robic.
Przecież z miesiąca na miesiąc będzie coraz gorzej.
...a wszystko "dzięki" dosłownie kilku osobom, które terroryzują miasto.
Jak można pozwalac na takie zachowanie?!
Przecież z miesiąca na miesiąc będzie coraz gorzej.
...a wszystko "dzięki" dosłownie kilku osobom, które terroryzują miasto.
Jak można pozwalac na takie zachowanie?!
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
Ale fizycznie kursy zostały wykonane. ...
Ale tak nie może być!
Upublicznijmy sprawę w mediach.
Co się dzieje jeśli samorząd nie dba o własne dobro? jakie są możliwosci przeciwdziałania temu zjawisku?
Odwołanie RM
i czym się różni ta sytuacja od tej z niedostosowaniem wieku? wtedy byłą kara, a teraz? ktoś dał w łapę czy co?
Ale tak nie może być!
Upublicznijmy sprawę w mediach.
Co się dzieje jeśli samorząd nie dba o własne dobro? jakie są możliwosci przeciwdziałania temu zjawisku?
Odwołanie RM
i czym się różni ta sytuacja od tej z niedostosowaniem wieku? wtedy byłą kara, a teraz? ktoś dał w łapę czy co?