Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
-
Ziarek
On jest w ogóle na naprawie głównej??? przecież on był remontowany w 2005 roku i nie był zniszczony. A pamiętam że jak byłem na dniach otwartych MPK to stał w hali napraw ze zdjętą lub podniesioną pokrywą od silnika możliwe że silnik się zarzną, no ale tak długo by nie stał, a przemalowanie tak długo nie trwa. A jeśli miałby NG to napewno by tak też długo na hali nie stał bo jak miał 4 lata temu NG to bardzo nie był zjechany. Bo 670 to długo stoi ale to on ma porządną naprawę bo jak miał naprawę główną przed nałożeniem reklamy "TESCO" to trochę lat minęło bodaj że 7 lat (o ile była jakakolwiek naprawa przed nałożeniem reklamy w latach 2001-2002r.)Piotr pisze:Jelcz nr taborowy 685 jest w naprawie glównej w Kielcach czy w Solcu?
-
Misiek3108
Ziarek pisze:On jest w ogóle na naprawie głównej??? przecież on był remontowany w 2005 roku i nie był zniszczony. A pamiętam że jak byłem na dniach otwartych MPK to stał w hali napraw ze zdjętą lub podniesioną pokrywą od silnika możliwe że silnik się zarzną, no ale tak długo by nie stał, a przemalowanie tak długo nie trwa. A jeśli miałby NG to napewno by tak też długo na hali nie stał bo jak miał 4 lata temu NG to bardzo nie był zjechany. Bo 670 to długo stoi ale to on ma porządną naprawę bo jak miał naprawę główną przed nałożeniem reklamy "TESCO" to trochę lat minęło bodaj że 7 lat (o ile była jakakolwiek naprawa przed nałożeniem reklamy w latach 2001-2002r.)Piotr pisze:Jelcz nr taborowy 685 jest w naprawie glównej w Kielcach czy w Solcu?
685 jest teraz w NG chyba w kielcach, wczesniej raczej nie mial zadnej wiekszej naprawy blacharskiej, bo z tego co pamietam to kierowcy mowili ze byl strach przejezdzac przez myjke zeby blachy przypadkiem tam nie zostaly
670 widze ze sie nie mozecie doczekac to wam powiem ze jutro mozecie go poszukiwac na miescie, choc moze to byc trudne bo najprawdopodebiej pojedzie jutro na czas przerywany
Dzis byl jakies serwis u mazow, tylko nie wiem dokladnie od czego czy od tablic czy od maza, ale byly sciagane 907 i pozniej 902. Mysle ze to od tablic bo 907 zjecah ok godz 19 a pozniej wyjechal na podniane za 902 ok godz 21
Z tego co mi wiadomo mieli byc elektronicy ... wiec pewnie do tablic.aaa pisze:Dzis byl jakies serwis u mazow, tylko nie wiem dokladnie od czego czy od tablic czy od maza, ale byly sciagane 907 i pozniej 902. Mysle ze to od tablic bo 907 zjecah ok godz 19 a pozniej wyjechal na podniane za 902 ok godz 21
-
Patol
- Kontakt:
#685 w 2005 roku miał tylko remont silnika, nic więcej.
#670 widziany rano na Warszawskiej.
Co do wyświeltaczy w Mazach to od dwóch dni nie widzę żadnego z dechą za szybą #908, #910, #911 - działa.
Za to dziś widziałem ok 8 rano #903 na Warszawskiej przy Turystycznej z napisem na wyświetlaczu 1 BIAŁOGON
chyba miało być 39
#670 widziany rano na Warszawskiej.
Co do wyświeltaczy w Mazach to od dwóch dni nie widzę żadnego z dechą za szybą #908, #910, #911 - działa.
Za to dziś widziałem ok 8 rano #903 na Warszawskiej przy Turystycznej z napisem na wyświetlaczu 1 BIAŁOGON
-
Ziarek
na KPK pisze 'NG 2005' - tym się sugerowałem.Patol pisze:#685 w 2005 roku miał tylko remont silnika, nic więcej.
eM pisze:"nowe' stare jak rozumiem?AR pisze:Rano widziałem #670 na Jagiellońskiej, skręcał w Grunwaldzką w kierunku centrum.
Z tego co zauważyłem, ma "nowe" drzwi ale chyba całe żółte.
Co się stało specom z MPK że wstawiają nowe drzwi a nie takie jak od PeeRek.AR pisze:Chodzi mi o to, że nie takie jak od PRki![]()
Pewnie go nadal robią w Solarisie.Kiecu pisze:A co z #300![]()