Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
czyli mam stać na -20 stopniowym mrozie 15 minut przed planowanym przyjazdem bo przyjedzie wcześniejKiecu pisze:A poza tym '' twoja '' sprawa jest w tym , żeby nie przychodzić na przystanek na styk . Pozdrawiam
Waleczne Serce Korona Kielce
-
Marcin_3558
- Kontakt:
. Kiedyś kierowca był 15 minut przed czasem i jakoś niewiele się stało . No może nie wiele,po tym poście wychodzi twoja znajomość tematu,tak lekko na obrone,skoro rozkład ma taki sam o 19-stej jak i o 23-ciej to jadąc o jedenastej czy dwunastej w nocy "40ści" na godzine żeby w rozkładzie zmieścić to może pare nieładnych słów usłyszeć że np:korków już dawno nie ma a on dalej sie wlecze...to znowu temat na forum o ZTM.
- tomascyzor
- Kontakt:
czyżby reklamacja czy już chłopakom z MPK znudziłMarcin_3558 pisze:Dziś około 11 jechał przez Bydgoszcz Jelcz M181MB z MPK Kielce po ZNSie. Jechał w stronę Solca Kujawskiego.
http://www.youtube.com/watch?v=xiuCX2TTVGE czyż nie jest głośno ? Moim zdaniem powinniśmy takie coś wysłać na ukraine wzamian za lazy
-
Misiek3108
wydaje mi się że z powodu umowy przetargowej jaką MPK ma z ZTM.
800ka aktualnie jeździ tylko na lini K (przewóz pracowników)
co do Jelcza z ZNS'u to dziwiło mnie właśnie dlaczego go ostatnio nie widzę
wydaje mi się że zakup tego autobusu nie był dla MPK zbyt trafny... tak samo jak zakup autobusów CITY LAZ, choć z nimi MPK/KASP ma dość prostą sytułację
poprostu nie wykupi ich po zakończeniu leasingu
z moich ostatnich spostrzeżeń... obok 3go wywietrznika w 001 pojawiły się zacieki na dykcie czy innym materiale użytym do wykończenia podsufitki... jednym słowem SYF nie autobus
800ka aktualnie jeździ tylko na lini K (przewóz pracowników)
co do Jelcza z ZNS'u to dziwiło mnie właśnie dlaczego go ostatnio nie widzę
wydaje mi się że zakup tego autobusu nie był dla MPK zbyt trafny... tak samo jak zakup autobusów CITY LAZ, choć z nimi MPK/KASP ma dość prostą sytułację
z moich ostatnich spostrzeżeń... obok 3go wywietrznika w 001 pojawiły się zacieki na dykcie czy innym materiale użytym do wykończenia podsufitki... jednym słowem SYF nie autobus
-
Misiek3108
hehe, napisałem to w poprzednim pościeMisiek3108 pisze: co do Jelcza z ZNS'u to dziwiło mnie właśnie dlaczego go ostatnio nie widzę![]()
korzystam codziennie z komunikacji miejskiej i ani ja ani żaden z moich kolegów Jelcza 236 nie widział
Podobnie zresztą jak NEOPLANA 235 który ciągle stoi na bazie bo dużo pali