spostrzegawczy jesteś . Zdjęcie nowego solarka #367 a zrobiłem je komórką w bardzo prosty sposób pojechałem na bazę zatankować wóz a solarki stoją dość blisko więć podszedłem obejrzeć no i przy okazji 3 fotki komóreczkąAutor pisze:leo,
jakie masz zdjecie na avatarze? mozesz wrzucic wiekszy format?
Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
BĄDZMY LUDZMI
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
To tak nieoficjalnie 2 osoby, to jeśli poszedłbyś B@rtek to nie zapomnij wpaść do gościa z mBankuB@rteK pisze:Prawdopodobnie ja, ale wole nie obiecywać. Mam nadzieję, że nas wpuszczą w ramach polepszenia współpracy z mieszkańcami. A jak nie, to pożyczę sobie strój biskupa od tego faceta z reklamy mbanku
Dziwny zwyczaj to święcenie. Tylko połowa Polaków uczęszcza na niedzielne msze święte, a tak oficjalnie, to każdy ma się za gorliwego Chrześcijanina
No i dobrze zrobiłeś, ładnie ci wyszedł #367leo pisze:spostrzegawczy jesteś . Zdjęcie nowego solarka #367 a zrobiłem je komórką w bardzo prosty sposób pojechałem na bazę zatankować wóz a solarki stoją dość blisko więć podszedłem obejrzeć no i przy okazji 3 fotki komóreczkąAutor pisze:leo,
jakie masz zdjecie na avatarze? mozesz wrzucic wiekszy format?
O mam ciekawostkę wiecie ile ma łykać biskup od sztuki
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Pewnie co łaska. Mam nadzieję, że nie jest to święcenie dla picu pod publikę, tylko że ono wniesie nowego ducha w tą firmę
No i rzecz jasna reporterzy KPK powinni zostać wpuszczeni, skoro jakieś pożal się Boże Echo Dnia może kręcić tam filmiki o tym że bez czerwonego paska MAZy nie wyjadą 
Jaki pulpit mają nowe Solary? Mam nadzieję, że nie VDO
Jaki pulpit mają nowe Solary? Mam nadzieję, że nie VDO
Sorry, takiego mamy prezydenta...
17.12.2008 - Nowe Solarisy gotowe do jazdy
W środę wieczorem do Kielc dojechało pierwszych siedem Solarisów Urbino 12. Pojazdy mają w pełni poprawne, profesjonalne malowanie miejskie. Autobusy mają nadane numery taborowe z zakresu 3xx, począwszy od #36x. Jutro odbędzie się uroczyste poświęcenie pojazdów (włącznie z kilkoma sztukami autobusów MAZ).
W środę wieczorem do Kielc dojechało pierwszych siedem Solarisów Urbino 12. Pojazdy mają w pełni poprawne, profesjonalne malowanie miejskie. Autobusy mają nadane numery taborowe z zakresu 3xx, począwszy od #36x. Jutro odbędzie się uroczyste poświęcenie pojazdów (włącznie z kilkoma sztukami autobusów MAZ).
Kielce - tu jest moje miejsce
Potwierdzam - staranowane ogrodzenie dalej leży koło posesji Podklasztorna 103A.Ziarek pisze:
Odbiegam od tematu nowych Solarisów do starych a konkretnie do #315, nie wiem czy ktoś z was wie ale w niedzielę miał kolizję/spotkanie z... płotem, był na linii 13, nie wiem gdzie ale sugeruje że na Podkarczówce, a to wiem od kontrolerów którzy gadali z Krzysiem z #902 na pętli (20)
Zastanawiające jest jednak to, co ten autobus tam robił. Normalnie powinien skręcić z Podklasztornej w Forforytową jadąc w osiedle. Tymczasem on pojechał 150 metrów dalej Podklasztorną pod górę aż pod same kamieniste zbocze
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2008, o 23:29 przez sunflower, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
No to wracając do "co łaska" to stawka za sztukę wynosi, uwaga... 1000 zł czyli tak: jeśli MAZy (902-907+dzisiejsza 3) i Solary (361-367) jest 15 autobusów więc MPK ma o 15 000 zł mniej w kieszeni.
Nie wiadomo czy reporterów KPK wpuści dyspozytor bo jak się kiedyś pytałem na czym jeździ następnego dnia odkurzacz i domyślił się że jestem z KPK to mi nie odpowiedział. Ale w sumie weszli byśmy na tych samych zasadach co Echo.
Nie wiadomo czy reporterów KPK wpuści dyspozytor bo jak się kiedyś pytałem na czym jeździ następnego dnia odkurzacz i domyślił się że jestem z KPK to mi nie odpowiedział. Ale w sumie weszli byśmy na tych samych zasadach co Echo.
moja zdobycz
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2008, o 23:47 przez leo, łącznie zmieniany 1 raz.
BĄDZMY LUDZMI
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Nie rozpędzaj się tak, bo coś musi jeżdzić po ulicach w godzinach szczytu
MAZów będzie mniej. Skąd masz wiedzę o 1000zł? Ja myślałem że jest to robione co łaska za symboliczną ofiarę. Tak więc biskup dobrze robił rok temu z tymi negocjacjami. Veolia pewnie by go nie nie zaprosiła, a tak to 15 000 nie chodzi piechotą. Żeby to tylko poszło na jakąś zdewastowaną biedną parafię, a nie do kieszeni.
Za 15 000 byłyby wyświetlacze do MANów, ale propaganda ważna rzecz. Żeby im ta łaska Boża pomogła, bo jeśli ona nie da rady, to nie można mieć już żadnej nadziei na normalność.
Widzę pulpit Solarisa i jestem zadowolony. Widzę jego mordę i też nie widzę większych zastrzeżeń poza troszkę krzywo naklejonymi cyferkami. Ale w porównaniu do numerów bocznych PKM Katowice, to nasze są proste
Za 15 000 byłyby wyświetlacze do MANów, ale propaganda ważna rzecz. Żeby im ta łaska Boża pomogła, bo jeśli ona nie da rady, to nie można mieć już żadnej nadziei na normalność.
Widzę pulpit Solarisa i jestem zadowolony. Widzę jego mordę i też nie widzę większych zastrzeżeń poza troszkę krzywo naklejonymi cyferkami. Ale w porównaniu do numerów bocznych PKM Katowice, to nasze są proste
Sorry, takiego mamy prezydenta...