Niech tez przy okazji przywala kare dla tych tych co doprowadzali przez ostatnie lata komunikacje w Kielcach do stanu w jakim sie aktualnie znajduje. Bo gdyby nie to tez moze by bylo "normalnie" ^^pk5 pisze:I BDB!
To teraz niech przywalą zaległe 127 tysięcy kary za nieprawidłowe działanie tablic informacji pasażerskiej wewnątrz pojazdów, i może w końcu zacznie być normalnie.
a propos wyświetlaczy w #902 połowa górnej linii nie działa.
Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
12.
brak lub nieprawidłowo funkcjonująca tablica
elektroniczna zewnętrzna (przednia, boczna
i tylnia) oraz wewnętrzna w nowozakupionym
autobusie (rozdział II pkt 5 ppkt 3))
100,00 (za kaŜdy dzień, za kaŜdą
niesprawną lub brakującą tablicę)
Autorze nie myl informacji dla pasażerów (na którą składaja sie równeiz odpowiednio wyklejone nr taborowe) z Systemem zarządzania komuniakcją
brak lub nieprawidłowo funkcjonująca tablica
elektroniczna zewnętrzna (przednia, boczna
i tylnia) oraz wewnętrzna w nowozakupionym
autobusie (rozdział II pkt 5 ppkt 3))
100,00 (za kaŜdy dzień, za kaŜdą
niesprawną lub brakującą tablicę)
Autorze nie myl informacji dla pasażerów (na którą składaja sie równeiz odpowiednio wyklejone nr taborowe) z Systemem zarządzania komuniakcją
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Gdyby chociaż pracownicy dbali o sprzęt i było widoczne zaangażowanie w działalność firmy to moze mozna byloby winić miasto ale bądźmy obiektywni, praconicy lali (przepraszam za wyrażenie, chciałem i tak bardziej dosadnie) na tą firmę - czy się stoi czy się leży...abaddon pisze: Niech tez przy okazji przywala kare dla tych tych co doprowadzali przez ostatnie lata komunikacje w Kielcach do stanu w jakim sie aktualnie znajduje. Bo gdyby nie to tez moze by bylo "normalnie" ^^
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
- CKfan
A dużo to urzędów celnych w WarszawieAutor pisze:Gdybysmy jeszcze wiedzieli, o ktory Urzad Celny chodzi, to bym podjechal teraz zobaczyc, bo znajac zycie to czegos nie dopelnili i beda staly do jutra te Mazy
Sorry, takiego mamy prezydenta...
Nocy by mi braklo na wszystkie... 
Ostatnio zmieniony 1 grudnia 2008, o 19:09 przez Autor, łącznie zmieniany 1 raz.
- AR
- Kontakt:
Daniel powinien ścignąć MKMów z Wwy 
Kiedyś widziałem MAZy (Forbus) w Piasecznie jak jechały od strony Góry Kalwarii.
Kiedyś widziałem MAZy (Forbus) w Piasecznie jak jechały od strony Góry Kalwarii.
Ostatnio zmieniony 1 grudnia 2008, o 19:11 przez AR, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
Autorno bo powiedziałeś ze kiedy ZTM system wprowadzi, a ztm żadnego systemu Informacji nie musi wprowadzać.
jedyne co by się przydało to ujednolicić przystanki.
jedyne co by się przydało to ujednolicić przystanki.
Ostatnio zmieniony 1 grudnia 2008, o 19:10 przez pk5, łącznie zmieniany 1 raz.
A do kogo firma w tym czasie nalezala ?. Nikt przez te lata nie widzial co sie dzieje ani w miescie ani wsrod MKMow ??? Jak pracownicy mieli nie lac na firme jak wladze na nia ( i na nich ) laly... i tego skutki sa gleboko odczuwalne po dzis dzien bo tak sie nauczyli i tak robia.AR pisze:Gdyby chociaż pracownicy dbali o sprzęt i było widoczne zaangażowanie w działalność firmy to moze mozna byloby winić miasto ale bądźmy obiektywni, praconicy lali (przepraszam za wyrażenie, chciałem i tak bardziej dosadnie) na tą firmę - czy się stoi czy się leży...
tak na marginesie ... jest jakas osoba sposrod forumowiczow ktora by utrzymywala staly kontakt zarowno z ZTMem jak i MPK/KASP ( w sprawach czesto tu poruszanych jak wlasnie klejenie nr #, malowanie itd ) jak to jest w innych miastach ???.
- kacper
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
A więc ja zdaję:
Dzisiaj jechałem Odqrzaczem. Znowu wariowały drzwi: otworzyły się czwarte drzwi nagle (chyba na Pocieszka - nie zauważyłem przez te szybv), zamknął je, a tu trzecie:lol:, zamknął je a tu czwarte
, dodał gazu - MAN (tak, mam do tego ucho
)wyje jakby go obdzierali ze skóry, no to wylazł z kabiny i poszedł do 4 drzwi, pogrzebał coś, zamknęły się i pojechał i jeszcze dał mi opiernicz że się śmieję. A jak tu się nie śmiać? 
Dzisiaj jechałem Odqrzaczem. Znowu wariowały drzwi: otworzyły się czwarte drzwi nagle (chyba na Pocieszka - nie zauważyłem przez te szybv), zamknął je, a tu trzecie:lol:, zamknął je a tu czwarte
Precz z busiarstwem!