Linie w sieci ZTM Kielce (0-114, A-Z)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- krzysiu1493
- tester19
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Na "13" też jest ciasno m.in Fosforytowa, Ołowiana, Kryształowa, gdzie często autobusy zachaczają o krawężnik skręcająć już w Podklasztorną i jezdzą wszytskie typy autobusów. Więc i tam by też pewnie mogly.
Drugi przykład linia 15 na Siejach jedzie osiedlowa ulicą przystanek na parkingu dla samochodów z drugiej strony balkony i jak się chce to się da
Drugi przykład linia 15 na Siejach jedzie osiedlowa ulicą przystanek na parkingu dla samochodów z drugiej strony balkony i jak się chce to się da
-
Ziarek
Była o tym mowa w innym wątku:
Ziarek pisze:Czy tak to wyglądało dovers_ck???dovers_ck pisze:dzis autobus na linii 2/6(nie wiem jaki nr taborowy) Jelcz 120M mial zepsuty przedni wyswieltacz i pisalo 2B KOLBERGA
Może to jakieś warianty (tak jak są na rozkładach te literki). Ale jak sprawdziłem to 2 nie ma na rozkładzie rozszerzenia z litrą B ma tylko N, więc to coś nie tak z ze sterownikiem.B@rteK pisze:Wlaśnie dziwiłem się dzisiaj czemu po Grunwaldzkiej jeździ 28ice pisze:Może to jakaś nowa linia 2B. Kiedyś było 2P, 2SAutor pisze:2B to chyba elektroniczna wersja tablicy '2bis"AR pisze:Właśnie dzisiaj widziałem 2B na Ikarusie.
Trochę się zdziwiłem, pomyślałem ze to jakiś akuratny kierowca się trafił i ma zaprogramowaną 2B
...więc to nie przypadek.dovers_ck pisze:myslalem ze to 28, ale spojrzalem kolberga wiec wskoczylem w ostatniej chwiliokazalo sie, ze to 2
tester19 pisze:To "2B" to im zostało ze Wszystkich Świętych wtedy jest "2bis" i takie 2B jeździ. a oni przeciez nie patrzą dokładnie tylko jak widzą Kolberga to wyświetlają jak leci. 44B też można spotkać.
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Na 1 kurs, naprawdę się opłacało
Zamiast likwidować, to coraz bardziej pogrążamy się w wariantach.

http://ztm.kielce.pl/pl/rozklady/0032/0032t001.htm
Poza tym doszło tu do pewnego powtórzenia godzin na rozkładzie
co ciekawe na końcu i na początku wiersza o tych samych godzinach podane są inne minuty odjazdów, o kierunku nie wspominając
I czy nie dało się zrobić odwrotnie? Literka A dla Tumlina, który ma 1 kurs? W tej chwili mamy taki budrel, że niewiele można zrozumieć z tego rozkładu.

http://ztm.kielce.pl/pl/rozklady/0032/0032t001.htm
Poza tym doszło tu do pewnego powtórzenia godzin na rozkładzie
Sorry, takiego mamy prezydenta...