Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
Jest neoficjalna informacja o 10szt LAZ 12 + XX LAZ 20 (przegubowiec), ale nie wiem jak ma byc ilosc przegubowcew i czyli jest to prawda, ale moze byc i take ze Kielce kupi MAZy, bo one wyprodukowali duzo autobusow i tez raz ne moge sprzedacz ich - bo teraz MAZy sprzedaje one po atrakcijnej cene
P.S. Teoretyczne ma byc LAZy jezeli MAZ ne z dempinguje...
P.S. Teoretyczne ma byc LAZy jezeli MAZ ne z dempinguje...
jako ze to moj 1szy post ( choc to forum czytuje juz dosc dlugo ) witam wszystkich ^_^
jak juz mowa o MAZach to procz Kielc i Bydgoszczy mazy na 99 % maja tez w Bialymstoku
( przejezdzalen miedawno i widzialem ale niewiem co to dokladnie bylo ... wygladalo jak krzyzowka naszego MAZa 203 z MAZem 103 )
dodam tez fotke Irisbusa Citelis z kolorze zoltym ( takowe pomykaja sobie po Lubinie... )

widzialem ten autobus kilka razy i z jednej i z 2 strony i procz moze troche kontrowersyjnego tylu jak dla mnie jest OK . ( to tak wracajac troche wstecz do czasow jak byl testowany u nas )
( i tak juz zupelnie na marginesie ... jest na forum moze ktos kto pracuje u nas w MPK ?. Planuje sie tam zatrudnic i chcialbym sie dowiedziec kilka rzeczy ze tak to nazwe " od kuchni " ktorych raczej panie przy biurku mi niepowiedza. jak cos to prosba o PM ^_^ )
jak juz mowa o MAZach to procz Kielc i Bydgoszczy mazy na 99 % maja tez w Bialymstoku
( przejezdzalen miedawno i widzialem ale niewiem co to dokladnie bylo ... wygladalo jak krzyzowka naszego MAZa 203 z MAZem 103 )
dodam tez fotke Irisbusa Citelis z kolorze zoltym ( takowe pomykaja sobie po Lubinie... )

widzialem ten autobus kilka razy i z jednej i z 2 strony i procz moze troche kontrowersyjnego tylu jak dla mnie jest OK . ( to tak wracajac troche wstecz do czasow jak byl testowany u nas )
( i tak juz zupelnie na marginesie ... jest na forum moze ktos kto pracuje u nas w MPK ?. Planuje sie tam zatrudnic i chcialbym sie dowiedziec kilka rzeczy ze tak to nazwe " od kuchni " ktorych raczej panie przy biurku mi niepowiedza. jak cos to prosba o PM ^_^ )
http://www.phototrans.eu/14,266055,0.htmlabaddon pisze:...jak juz mowa o MAZach to procz Kielc i Bydgoszczy mazy na 99 % maja tez w Bialymstoku
( przejezdzalen miedawno i widzialem ale niewiem co to dokladnie bylo ... wygladalo jak krzyzowka naszego MAZa 203 z MAZem 103 )...
chyba to jedne z tych... MAZow
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Witam nowego kolegę...
Dziś rano zauważyłem że w LAZ-ach NIE MA przycisków STOP!... (BYNAJMNIEJ W #004) ...
Teraz jadąc MAZ-em #900 stoi na skrzyżowaniu Warszawska- Orkana- Jaworskiego, stałem przy tylnych drzwiach i..... nagle mnie coś odpycha w stronę silnika, patrze a to drzwi sie otwierają, a w tym czasie przednie się zamykały, myślałem, ze kierowca sie zorientuje że są otwarte, ale zamknął je dopiero przy odjeździe z przystanku (była to linia 35)...
Dziś rano zauważyłem że w LAZ-ach NIE MA przycisków STOP!... (BYNAJMNIEJ W #004) ...
Teraz jadąc MAZ-em #900 stoi na skrzyżowaniu Warszawska- Orkana- Jaworskiego, stałem przy tylnych drzwiach i..... nagle mnie coś odpycha w stronę silnika, patrze a to drzwi sie otwierają, a w tym czasie przednie się zamykały, myślałem, ze kierowca sie zorientuje że są otwarte, ale zamknął je dopiero przy odjeździe z przystanku (była to linia 35)...
Nie ma w Lazach, i to było juz dawno powiedziane. co w tym dziwnego?
A drzwi maza już od dawna wariują:)
Oni myślą, ze są biedni ( w znaczeniu, ze nie maja kasy), i dlatego "oszczędzają" - kupują taniemu autobusy, czyli tak naprawdę nie oszczędzają - bo zaraz to się psuje. Naprawdę są biedni (niekoniecznie z braku środków). Jak chcą oszczędzać to powinni mądrze kupować.
pozdrawiam
A drzwi maza już od dawna wariują:)
Oni myślą, ze są biedni ( w znaczeniu, ze nie maja kasy), i dlatego "oszczędzają" - kupują taniemu autobusy, czyli tak naprawdę nie oszczędzają - bo zaraz to się psuje. Naprawdę są biedni (niekoniecznie z braku środków). Jak chcą oszczędzać to powinni mądrze kupować.
pozdrawiam
-
Marcin_3558
- Kontakt:
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Przeczytaj proszę całą moją wypowiedź a nie odnoś się tylko do jej części.TOLEK pisze:To jak nie rozumiesz tej obsesji to po co marnujesz czas i udzielasz sie na tym forumsueno pisze:pk5: Jest dokładnie tak jak napisałeś (może oprócz tego nielubienia, ja po prostu nie rozumiem tej obsesji).
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany