Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Patol
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
Ten mały plac na przeciwko głównej bramy wjazdowej. MPK nie potrafi sie dogadać z właścicielką części terenów się tam znajdujących. I doszli do wniosku, że korzystniejsza będzie zamiana. Miasto dostanie w posiadanie działkę na rogu skrzyżowania i mogą na niej wybudować np. tanią stacje benzynową która jest brana pod uwagę.
Wracając jeszcze do tych boisk to już nawet utworzył się komitet protestacyjny mieszkańców bloków na Podkarczówce którzy sa przeciwni temu parkingowi.
Wracając jeszcze do tych boisk to już nawet utworzył się komitet protestacyjny mieszkańców bloków na Podkarczówce którzy sa przeciwni temu parkingowi.
- krzysiu1493
Zielonego
z Radomia 
------------------------------------
Fragment programu Rozmowa Dnia, Radio Kielce 05/09/2008
Wojciech Lubawski (prezydent Kielc): Chcemy zrealizować zakup kilkudziesięciu nowych autobusów, które myślę, że będą też w użytkowaniu tej spółki (Kieleckie Autobusy - przyp. red.), znaczy jestem przekonany, nie ma innego rozwiązania.
Anna Roży (Radio Kielce): Czy miasto ma kupić autobusy i przekazać Kieleckim Autobusom?
WL: Tak, myśmy planowali od dawna coś takiego, jest to w programie Polska Wschodnia - rozwój komunikacyjny miasta (...). Znalezlismy taką formułę, która umożliwi używanie tych autobusów przez MPK.
Ktos ze mna ma ochote na sprzeciw?
------------------------------------
Fragment programu Rozmowa Dnia, Radio Kielce 05/09/2008
Wojciech Lubawski (prezydent Kielc): Chcemy zrealizować zakup kilkudziesięciu nowych autobusów, które myślę, że będą też w użytkowaniu tej spółki (Kieleckie Autobusy - przyp. red.), znaczy jestem przekonany, nie ma innego rozwiązania.
Anna Roży (Radio Kielce): Czy miasto ma kupić autobusy i przekazać Kieleckim Autobusom?
WL: Tak, myśmy planowali od dawna coś takiego, jest to w programie Polska Wschodnia - rozwój komunikacyjny miasta (...). Znalezlismy taką formułę, która umożliwi używanie tych autobusów przez MPK.
Ktos ze mna ma ochote na sprzeciw?
Ostatnio zmieniony 5 września 2008, o 15:19 przez Autor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Patol
- Kontakt:
To ja dementuje. Wiesz, że dzwonią tylko nie wiesz w ktorym kościelekrzysiu1493 pisze:Nieoficjalna informacja, mamy zielonego SU z Radomia na testach...![]()
![]()
![]()
![]()
<happy>
Przybył Ikarus
- krzysiu1493
-
Marcin_3558
- Kontakt: