TWB
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
maksymalnie? Czy takie wymiary muszą być czy mogą być 800x600?Daniel pisze:Dodam do tego jeszcze format zdjęcia 900x600, ale nie zniechęcajcie - kieleckie autobusy liczą na was. Pokazujcie swoje propozycje i na pewno wybierzemy coś fajnego.B@rteK pisze:Z tego co wiem, to najlepiej jakby nic nie zasłaniało autobusu, latarnia z lewej nie była ucięta, a kadr mógłby być troszeczkę szerszy.
- Daniel
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Za blisko robione, za ciasny kadr. Ja bym w tym przypadku stanął bardziej od czoła pojazdu i zdecydowanie dalej. Dzięki temu pozbył bym się słupa z prawej strony kadru a wyeksponowany został by autobus wraz z słupkiem przystankowym... ale to tylko moje zdanie i każdy autor może i powinien mieć swoje.
Tutaj przypadkowe foty z ostatnio dodanych do TWB:

Ważne aby poza autobusem coś jeszcze było widać. wtedy zdjęcia są ciekawsze.
Tutaj przypadkowe foty z ostatnio dodanych do TWB:

Ważne aby poza autobusem coś jeszcze było widać. wtedy zdjęcia są ciekawsze.
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Ja się będę brał za Solarisy, nie maco, najlepszy materiał aby z takim się pokazać jako próbne zdjęcie. Oby jeździły na 35 (na Armii Krajowej lub na osiedlu Świętokrzyskim można dobre zdjęcia cyknąć) lub 46 (na pętli Ślichowice). Zachęcam też naszą drogą koleżankę Erotis na robienie tej marce i na tych liniach w tych miejscach, bo jeśli nie zmieniła zdania to chce zrobić sobie konto na TWB, a to będzie dobry materiał
.
ok. trzeba podac username, email, jakas fote ...
i ... uzasadnienie dlaczego chce konto ta TWB O_o ... ok ... ktos wie co w tym uzasadnieniu najlepiej napisac i czy ma to byc w jezyku ojczystym czy po angielsku ?
niewatpliwie konto na TWB by sie przydalo ^^, za kilka lat ( o ile nic sie ze stronka nie stanie ) fajnie bedzie poogladac jak wygladaly kiedys nasze Kieleckie autobusy...
i ... uzasadnienie dlaczego chce konto ta TWB O_o ... ok ... ktos wie co w tym uzasadnieniu najlepiej napisac i czy ma to byc w jezyku ojczystym czy po angielsku ?
niewatpliwie konto na TWB by sie przydalo ^^, za kilka lat ( o ile nic sie ze stronka nie stanie ) fajnie bedzie poogladac jak wygladaly kiedys nasze Kieleckie autobusy...
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2008, o 20:12 przez abaddon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniel
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
http://phototrans.eu/14,288141,0.html
http://phototrans.eu/14,288286,0.html
Po komentarzach pod tymi zdjęciami zastanawiam się czy oni faktycznie zasłużyli na te kamerki.
http://phototrans.eu/14,288286,0.html
Po komentarzach pod tymi zdjęciami zastanawiam się czy oni faktycznie zasłużyli na te kamerki.