Reklamy na autobusach
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Porażka, kolejny Mercedes zaklejony...
Jak by było im mało Solarisów pierwszej generacji, tylko trzeba brać się za najmłodsze, żeby jeszcze wzrastała ranga reklamy, nie wiem firma chce się poszczycić, że wozi się na Mercedesie? Co prawda firma nie ustala autobusu, który chcą zakleić swoją reklamą ale tak to wygląda.
#320 - przy okazji odświeżenia reklamy dostał nowe numery na bok i tył - czcionka bodaj ta sama co na przegubowych Solarisach ale większa.
Jak by było im mało Solarisów pierwszej generacji, tylko trzeba brać się za najmłodsze, żeby jeszcze wzrastała ranga reklamy, nie wiem firma chce się poszczycić, że wozi się na Mercedesie? Co prawda firma nie ustala autobusu, który chcą zakleić swoją reklamą ale tak to wygląda.
#320 - przy okazji odświeżenia reklamy dostał nowe numery na bok i tył - czcionka bodaj ta sama co na przegubowych Solarisach ale większa.
- GooDek_238
- GooDek_238
- tomasz2719
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Niemialbym nic przeciwko reklamom, nawet na nowych wozach, gdyby zostal wprowadzony jeden standardowy format.Autor pisze:Cały nowy tabor na dzień dobry idzie pod reklamy.
Niestety ZTM zaspało w tym temacie i nie okresliło takich standardów.
Chociaż sami przyznają, że nie podobają im sie reklamy na autobusach, to jakoś nadal brak zaangażowania w tę sprawę.
Myślę, że nawet przy braku regualcji tej kwestii w aktualnej umowie z MPK, wystarczyłoby trochę dobrej woli obu stron, żeby nasze miasto i autobusy wyglądały lepiej.
Zmiany wcale nie ograniczyłyby wpływów za reklamy do kasy MPK.
Przykładów na całym Świecie sto tysięcy!
Może akcja jak "Pod dobrym szyldem"?
Może czas, żeby kogoś zainteresować powaznie tematem?
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
- GooDek_238