Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Zgadza się to ta lotniskowa. Przyjechała prosto z lotniska gdyż jest w swoich dotychczasowych barwach, a także ma na dachu jeszcze "bomby", czyt. koguty czy jak kto zwie. A we wnętrzu nic się nie zmieniło - liczba siedzeń taka sama.
A fotki nie ma, bo akurat padła mi bateria w telefonie, a nie przewidziałem tego że ten piątek nie będzie taki nudy i aparatu przy sobie nie miałem :\
A fotki nie ma, bo akurat padła mi bateria w telefonie, a nie przewidziałem tego że ten piątek nie będzie taki nudy i aparatu przy sobie nie miałem :\
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Teraz zaczęli zwracać uwagę na fugi, mam nadzieję że przy przemalowaniu U15 też zwrócą, po za tym mam nadzieję że nie dobiją mnie swoją twórczością i nie wymienią dotychczasowej tylnej szyby na szybę do U12 / U18, wystarczy że zrobili tak w #1002 - przez co od środka widać czarny trójkąt na szybie przy komorze silnika. Zastanawia mnie tego roczne malowanie i tego co ma przyjść z fabryki i U15, czy pomalują pas świateł na żółto czy pozostawią srebrny tym razem?
A co do foteli, skoro ma być traktowany jako autobus 12-metrowy to siedzeń jest chyba akurat z tego co wyliczyłem (licząc półtoraki jako jedno miejsce siedzące).
A co do foteli, skoro ma być traktowany jako autobus 12-metrowy to siedzeń jest chyba akurat z tego co wyliczyłem (licząc półtoraki jako jedno miejsce siedzące).
Czyżby go dzisiaj testowali czy daje radę w korkach i ciasnych ulicach, bo widziałem go także na Czarnowskiej w stronę Żelaznej...Marcinus pisze:To ja podrzucę zdjęcia, tylko 2, zrobione na szybko komórą. Też się nie spodziewałem, że już jest w Kielcach.Ciekawe, kiedy i za co wyjedzie na ulice.
- GooDek_238
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Ale lipa że nie przemalowany!
Myślałem, że Solaris go przygotuje
Teraz tylko czekać jak go spartolą.
Pewnie kołpaki zostawią białe bo po co je malowac
No i nie ma z tyłu wyświetlacza...
Jeśli traktowany przez MPK jak Ikarus to numer tab. 244
Mogą też pomalować tylko przód i tył i nakleić reklamę MPK - jak na komercjach
Myślałem, że Solaris go przygotuje