Linie w sieci ZTM Kielce (0-114, A-Z)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- michal_ck
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Zlikwidowali prawie 1/3 kursów 103. Podejrzewam, że ma to związek m.in. ze zmianą trasy linii 104 (Dąbrowa). W sob i nd prawie żadnego kursu nie ma. 15 też zmienili, ale ilość kursów podobna.
1. Zastępca Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej SKI
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II
- sueno
- Kontakt:
Może co każde targi rozkład będzie ustalany indywidualnie?
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
-
rzeczownik
- tester19
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Dzięki za odpowiedz a pytam sie dlatego bo znalazłem na płycie u siebie taka tabele liczby brygad na liniach na wzór Maxima (ztm waw) popularna lektura dla miłośników
co kiedys robiłem z nudów
i postanowiłem poprawić i odswięzyc troche. Takie cos wyszło http://img514.imageshack.us/img514/2211/beztytuuwds.jpg gdzie tam jakies błedy to mówcie 
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- CKfan
www.ztm.kielce.plINFORMACJA
czwartek, 20 maja 2010 10:36 |
Zarząd Transportu Miejskiego w Kielcach informuje, że od dnia 20.05.2010r. do odwołania w związku z remontem drogi w Domaszowicach ulegnie zmianie trasa linii nr 38, która przebiegać będzie przez ul. Morcinka.
Obowiązują przystanki po trasie objazdu.
INFORMACJA
czwartek, 20 maja 2010 10:28 |
Zarząd Transportu Miejskiego w Kielcach informuje, że od dnia 22.05.2010r. ulegnie zmianie trasa linii nr 104 tj: Bukówka – Wojska Polskiego - Wrzosowa – Al.J. Popiełuszki - Tarnowska – Boh. Warszawy- Szczecińska - Zagórska - Źródłowa - Al. Solidarności – Ks.Bp.Jaworskiego - Orląt Lwowskich- Sikorskiego - Warszawska - Witosa - Os.Dąbrowa - Os. Sieje TBS
104 - Częstotliwość zmniejszona do 2 godzin, 1 brygada, zlikwidowano kursy w niedzielę. W weekendy większość nowych autobusów będzie się kisić na zajezdni, a w dni powszednie również za dużo jest niezagospodarowanych. Mam nadzieję, że od czerwca się to zmieni, gdy wprowadzą nowe linie i zmodyfikują 102 i 105...
Sorry, takiego mamy prezydenta...