Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- dovers_ck
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
Wczoraj widziałem #311 i nie było wyświetlacza.Kiecu pisze:Dzisiaj zauważyłem że #313 nie posiada tylnego wyświetlacza (nie wiem jak z pozostałymi , bo widziałem go tylko z tylnej perspektywy ) . Nie jestem pewien ale #311 chyba znów śmiga bez przedniego wyświetlacza (szyba w autobusie była mokra i obraz mi się trochę rozmazał ...) Coś ostatnio plaga z wyświetlaczami panuje w MPK .
Ostatnio zmieniony 21 października 2009, o 20:50 przez dovers_ck, łącznie zmieniany 4 razy.
"Lepiej jest jechać słabym samochodem na 100% niż dobrym na 20%"James Hunt
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Od 15.10 z powrotem nie ma wyświetlacza, ze trzy dni miał wyświetlacz który i tak nie był podświetlony więc nic nie było widać, ale niezastąpiona decha z ramką ratowały sprawę.dovers_ck pisze:Wczoraj widziałem #311 i nie było wyświetlacza.Kiecu pisze:Dzisiaj zauważyłem że #313 nie posiada tylnego wyświetlacza (nie wiem jak z pozostałymi , bo widziałem go tylko z tylnej perspektywy ) . Nie jestem pewien ale #311 chyba znów śmiga bez przedniego wyświetlacza (szyba w autobusie była mokra i obraz mi się trochę rozmazał ...) Coś ostatnio plaga z wyświetlaczami panuje w MPK .
- dovers_ck
- Kontakt:
Jeśli go odbudują to o malowanie nie bójcie się, przypilnuje chłopaków.AR pisze:Ojjj, nie wiem czy "naszym" chłopakom wystarczy zapału do pracy...B@rteK pisze:Zastanawiam się, co z tego egzemplarza zostanie po remoncie, bo widzę, że korozja jest wszędzie i wydaje mi się że kratownica także nadaje się tylko do wymiany.
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Z tego co widzę w ich kalendarium http://www.zabytkowyogorek.ovh.org/index.php?id=4 to kratownica jest już zrobiona i mają już trochę skompletowanych części z Ogórka. Najlepiej gdyby malowanie Ogórka było jak za dawnych lat czyli kremowo-czerwone i do tego pomarańczowy zderzak (nie wiem czy tak go się kiedyś malowało ale teraz każdy kto ma Ogórka to z pomarańczowym zderzakiem
) i do tego szablonowe napisy MPK, byle nie naklejki 
- dovers_ck
- Kontakt:
Z tego co pamiętam to szablony jeszcze leżą na lakierni.AR pisze:Jeśli doczekamy odbudowy to malowanie musi być jak oryginał + oryginalny numer tab. w oryginalnej czcionce + oryginalny wzór herbu z napisem MPK.
Raczej nie pomarańczowe tylko żółte, czasem były też czerwone i białe.Ziarek pisze:nie wiem czy tak go się kiedyś malowało ale teraz każdy kto ma Ogórka to z pomarańczowym zderzakiem
-
redoxygene
-
redoxygene