Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- dovers_ck
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
Od kilku dni codziennie na linii 4 na Alej na Stadion autobusy zostają obrzucane jajkami. Policja i ZTM mają to wszystko (przepraszam za to słowo) głęboko w DUPIE. Zamiast złapać dowcipnisiów to lepiej żeby autobusy jeździły brudne (poniszczone).
"Lepiej jest jechać słabym samochodem na 100% niż dobrym na 20%"James Hunt
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- krzysiu1493
Co do autobusów dla kibiców wisły Kraków to mi się wydaje, ze to miasto zleca je wysłać więc kary niebędzie ale dlaczego nie te najgorsze to już chyba pani Elżbieta wie bo napewno poinformowano ją wczesniej.Mogliby nawet wysłać #235 i najstarsze ikarusy.Wie ktoś na czym dziś testowce?
Tu się urodziłem i umrzeć bym chciał tu.
- dovers_ck
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
Autobusy przed wyruszeniem spod dworca zostały obfocone przez policjantów, po przyjeździe też, także kibice będą płacić za szkody. Podobno dwa autobusy zniszczone zostały.BRS pisze:Co do autobusów dla kibiców wisły Kraków to mi się wydaje, ze to miasto zleca je wysłać więc kary niebędzie ale dlaczego nie te najgorsze to już chyba pani Elżbieta wie bo napewno poinformowano ją wczesniej.Mogliby nawet wysłać #235 i najstarsze ikarusy.Wie ktoś na czym dziś testowce?
"Lepiej jest jechać słabym samochodem na 100% niż dobrym na 20%"James Hunt
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Tylko, że inną sprawą jest opłacenie szkód przez kibiców, a zupełnie inną sprawą jest przywrócenie autobusów do stanu poprzedniego w wykonaniu MPK. Często wydrapanych szyb, powybijanych wiatrołapów nie chce im się uzupełniać, a wlepek też nie ma kto usunąć.
Mam nadzieję, że po przyjeździe Solarisów U18 zostawią te 6 Ikarusów, do celów specjalnych, pozbawią je kasowników, wiatrołapów i innych zbędnych rzeczy, wstawią plastikowe siedzenia i niech sobie nimi kibice jeżdżą. Tak właśnie zrobiono w Krakowie.
PS. Na czym dziś jeżdżą testowce?
Mam nadzieję, że po przyjeździe Solarisów U18 zostawią te 6 Ikarusów, do celów specjalnych, pozbawią je kasowników, wiatrołapów i innych zbędnych rzeczy, wstawią plastikowe siedzenia i niech sobie nimi kibice jeżdżą. Tak właśnie zrobiono w Krakowie.
PS. Na czym dziś jeżdżą testowce?
Sorry, takiego mamy prezydenta...
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Ale doszły mnie teraz wieści, że miałby już należeć do Irexu. Nie wiem na ile wiarygodne.B@rteK pisze:Biały prawdopodobnie należy do Evobusa Wolica
EDIT: Widzę, że ktoś już mnie uprzedził z tą wiadomością (plotką?):

Ostatnio zmieniony 31 października 2009, o 16:23 przez CKfan, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorry, takiego mamy prezydenta...
-
Ziarek
Ktoś już wstawił Irex'a jako właściciela na TWB tego białego Mercedesa, więc raczej to jest Mercedes Irex'a.
A gdzie do Solarisy pojechały, do Irex'u Sosnowiec, czy do Meteora Jaworzno??? Bo dwa są przypisane Irex'owi (#361 i #362) i jeden Meteorowi (#363). To one nie miały jechać wszystkie do Meteora???
A gdzie do Solarisy pojechały, do Irex'u Sosnowiec, czy do Meteora Jaworzno??? Bo dwa są przypisane Irex'owi (#361 i #362) i jeden Meteorowi (#363). To one nie miały jechać wszystkie do Meteora???
-
Marcin_3558
- Kontakt: