Malowanie autobusów MPK
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- Adasiek CK
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Adasiek CK... szanuje ten jezyk podobnie zreszta jak ten kraj... tak jak i on szanuje zwyklego prostego obywatela...
Czyli ze co ? ktores z nas jest zwierzeciem ?Adasiek CK pisze:ad. 3
No widać, że od tego co pisałem (zwierzęta, a ludzie) są odstępstwa.
Przeca caly czas o tym pisze... Oklejanie pod warunkiem ze ma jakis cel ( jak np oslona przecwisloneczna ) i jest odpowiednio wykoname ( kolor, folia, dociecie , samo przyklejenie ) ... TAK.Adasiek CK pisze:A mi chodzi tylko o to, żeby kierowcy nie mysleli, że autobus miejski to ich prywatny folwark. Co do oklejania, to niech to będzie jeden kolor, wzór etc.
Szkoda tylo ze sam masz je czasem zasloniete klapkami i jedynie przesz do przodu uwazajac siebie i swoje poglady za idealne i godne do nasladowania przez wszystkich.Autor pisze:Ja tez to wiemabaddon pisze:Wszyscy tu wiemy ze "twoja racja" to "jedyna sluszna racja"... inne "racje" zawsze sa w bledzie.lubie otwierac zamkniete oczy i ograniczone umysly,
Widze ze macie problemy ze zrozumiemiem wiecej jak kilka slow i zapamietaliscie tylko to ze ( w moim przypadku ) popieram oklejanie... Coraz czesciej w takich przypadkach zastanawiam sie po co wogule dyskutowac tu na jakis temat.Adasiek CK pisze:ojapier... Tego to nie widziałem...Autor pisze:
Z pozdrowieniami dla popierajacych naklejki (#326):
No ale, jak to pisze Abaddon, teoria, a praktyka to co innego. Jakież to praktyczne.
- Adasiek CK
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Niezły mix, wlepki Korony, najlejki z celebrytami, piłkarzami, łoś, wielka orkiestra no i nr1 jak dla mnie - crazy frogAutor pisze: Z pozdrowieniami dla popierajacych naklejki (#326):
Szczegolnie mnie zastanawia ta naklejka "Ich bin kein Idiot", ale moze kiedys zakleje slowo "kein"
A co do folii na szybach, jeżeli kierowcom rzeczywiście są potrzebne to niech kleją, ale nie w ten sposób co teraz. Nie można tego załatwić jak w każdej normalnej firmie? Jeżeli coś im przeszkadza na swoim stanowisku pracy, to wypadałoby to zgłosić odpowiednim osobom i coś z tym zrobić, żeby miało to ręce i nogi, a nie taka samowolka, każdy po swojemu.