Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Nowak
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Dzisiaj przed 14 #223 w Woli Kopcowej utknął, kierowca rzekł, że z mostu mu sie dymi "bałwany dymu"
po zjeździe z góry.(zasłyszane z radyjka)
#223 widziany wieczorem na 34.
#223 widziany wieczorem na 34.
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2009, o 20:54 przez Nowak, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli to był #233na 34 to powinieneś się przeżegnać bo to musiał być autobus widmo lub zTobą coś nie tak.W Kielcach nie ma autobusu o nr taborowym 233.Naos pisze:Dzisiaj przed 14 #223 w Woli Kopcowej utknął, kierowca rzekł, że z mostu mu sie dymi "bałwany dymu"po zjeździe z góry.(zasłyszane z radyjka)
#233 widziany wieczorem na 34.
Piotr pisze:Jeśli to był #233na 34 to powinieneś się przeżegnać bo to musiał być autobus widmo lub zTobą coś nie tak.W Kielcach nie ma autobusu o nr taborowym 233.Naos pisze:Dzisiaj przed 14 #223 w Woli Kopcowej utknął, kierowca rzekł, że z mostu mu sie dymi "bałwany dymu"po zjeździe z góry.(zasłyszane z radyjka)
#233 widziany wieczorem na 34.
W każdym bądź razie było to na linii nr 38 i przed godziną 14, jak pisze Naos.
Jechałem tym przegubem kursem o 13.21 z IX Wieków - kierunek Wola Kopcowa. Jak wyjechaliśmy poza granice miasta wyraźnie można było czuć dziwny, nieprzyjemny zapach.
Strasznie śmierdziało, ja stałem obok drugich drzwi, wysiadłem w Domaszowicach, więc nie wiem co było dalej.
Media u nas sa od tego zeby lac w nich wode... juz nie raz udowodnili ze nie bardzo wiedza o czym jest wogole mowa. ( nawet na KPK Autor tez pieknie snuje swoje wizje... ^^ ).B@rteK pisze:Piotr pisze:W tej chwili u Wzorka na parkingu stoją tylko cztery many dwudrzwiowe #332 #343 #344 i #346.Brak sześciu "stojaków" ,może jakieś przygotowania do zamiany na trzydrzwiowe?No cóż, szkoda im kasy na porządne autobusy, a 500 tys + wymiana kilkunastoletnich złomów za 3 Lionsy to nie jest wygórowana kwota. Lepiej za nią kupić 1 MAZa, które tak ten Wołochy ceni. Myślę, że byłby dobrym prezesem, ale na Białorusi. Miejmy nadzieję, że do zamiany dojdzie. Jeśli wypowiada się w prasie o konkretych zamiarach, to trzeba je wypełniać, a nie obiecywać gruszek na wierzbie.abaddon pisze:Z tej zamiany chyba narazie nic nie bedzie... a co za tym idzie pewnie troche jeszcze u nas postoja. ( dlatego zeby nie placic za ich postoj wracaja na Jagiellonska )
Gdyby zamiana tych MANow sie oplacala ( z punktu widzenia ekonomicznego a nie MKMa ) to by pewnie zostaly zamienione. Patrzac realnie to raczej musieli by doplacic wiecej... sporo wiecej jak te 500tys... nasze MANy mogly zostac wycenione ksiazkowo ( czyli bardzo nisko ). Druga sprawa ze doplata w takich wypadkach czesto jest gotowkowa ( nie wiem jak w tym dokladie przypadku ) a na to trzeba by miec ta gotowke w tzw. rece... czyli kolejna zabawa z papierami, kredytami itd... a przy takich zabawach trzeba mocno uwazac zeby nie utopic sie finansowo.B@rteK pisze:Tak samo z tymi dwudrzwiowymi MANami. Lepiej niech stoją nieużywane, niż zainwestować 500 tys w zamianę, która przyniesie bardzo korzystne skutki dla mieszkańców Kielc, a także dla samej firmy.
Niemozliwe... To chyba zmowa przeciwko twojej dzialanosci... TAK!... hehehehe ^^Autor pisze:Trzeba jeszcze chciec i nie miec nad soba prezydenta
Calkiem fajnie wyglada ^^... jak by to powiedziec... "inaczej".Ziarek pisze:Co za idiota to zrobił??? Pięknie to pewnie wygląda.Patol pisze:#671 wzbogacił się o białe kołpaki od Mana, chyba #332. Wyróżnia się teraz na ulicy.
No i maly plac pozostaje w rekach MPK wiec mozna korzystac... przynajmniej narazie... tam byly jakies niejasnosci wlasnosciowe ktore chyba zreszta nadal nie sa rozwiazane.Patol pisze:Nie poprostu stwierdzili, że za drogi ten parking u Wzorka. Szkoda, że tak póżno to zrozumieli.
( wczoraj jakas grupka ludzi ogladala te MANy na malym placu ale kto to , w jakim celu itd. to nie mam pojecia )