Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Dzisiaj jechałem LAZem #002.
Brud, syf, kurz, piach, ślady po porozlewanych napojach itp.
Czy ktoś w MPK dozoruje firmę sprzątającą?
Czy autobusy są w ogóle sprzątane?
Poza tym nie działa wewnętrzny wyświetlacz.
No i oczywiście kierowca w jeansowej kurtce i czerwonej koszulce.
Brak słów.
Brud, syf, kurz, piach, ślady po porozlewanych napojach itp.
Czy ktoś w MPK dozoruje firmę sprzątającą?
Czy autobusy są w ogóle sprzątane?
Poza tym nie działa wewnętrzny wyświetlacz.
No i oczywiście kierowca w jeansowej kurtce i czerwonej koszulce.
Brak słów.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
jaką firmę sprzątajacą???
ja myslę żę nie am zadnej firmy sprzątajacej.. nie wiem czy są sprzątane.. co jakiś czas muszą... ale nei sądzę że wynajmują firmę... myslisz że jak grożą sądem, i plajtują to będą martwili się jakimś tam brudem w autobusach? kto by się przejmował? jeżdzi? jeżdzi..wiec co sie czepiasz...
ja myslę żę nie am zadnej firmy sprzątajacej.. nie wiem czy są sprzątane.. co jakiś czas muszą... ale nei sądzę że wynajmują firmę... myslisz że jak grożą sądem, i plajtują to będą martwili się jakimś tam brudem w autobusach? kto by się przejmował? jeżdzi? jeżdzi..wiec co sie czepiasz...
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Daniel
- Kontakt:
Tylko podczas tego zamiatania cały kurz z podłóg ląduje na ramach okiennych ui gdzie się tylko da. Niestety tak to wygląda.krzysiu1493 pisze:Jest cos w stylu takiej firmy, podjezdzasz autobusem pod budynek gdzie oni siedza i zamiataja albo myja podlogi, a potem tyko na myjnie i na postoj.pk5 pisze:jaką firmę sprzątajacą???
ja myslę żę nie am zadnej firmy sprzątajacej..
-
eM
Jechałem dzisiaj Mazem #900 i muszę stwierdzić, iż wypada on lepiej od Laza, trzeszczy tylko sufit i to na dużych wybojach, czyli mniej więcej to samo co stwierdził empi z TWB. Bardziej jestem za Mazem niż Lazem, choć cały czas zdaję sobie sprawę, że jest to ułomny wybór
EDI poprawiłem na Laza
EDI poprawiłem na Laza
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2008, o 21:32 przez eM, łącznie zmieniany 1 raz.
Po pierwsze to czepiłbym się bardziej drzwi które zamykają się bardzo powoli (ostatnio jechałem chyba 901 na 35)eM pisze:(...)trzeszczy tylko sufit i to na dużych wybojach(...)Bardziej jestem za Mazem niż Łazem, choć cały czas zdaję sobie sprawę, że jest to ułomny wybór
Po drugie LAZ'em ew. CityLAZ'em a nie ŁAZEM
Pozdrawiam
Jakieś dwa lata temu MPK dzierżawiło myjke i taką kanciape gdzie siedziały sprzątaczki. Firma nazywała się SOLD SA.Daniel pisze:Tylko podczas tego zamiatania cały kurz z podłóg ląduje na ramach okiennych ui gdzie się tylko da. Niestety tak to wygląda.krzysiu1493 pisze:Jest cos w stylu takiej firmy, podjezdzasz autobusem pod budynek gdzie oni siedza i zamiataja albo myja podlogi, a potem tyko na myjnie i na postoj.pk5 pisze:jaką firmę sprzątajacą???
ja myslę żę nie am zadnej firmy sprzątajacej..
Po zamiataniu autobusu, zazwyczaj przechodzi jakaś pani z wilgotnią sciereczką i czyści ramy okienne, rurki itp. (oczywiście to nie jest zasada, lecz pare razy już widziałem takie zachowania
- Daniel
- Kontakt:
A ja jeszcze nie. Niestety.MisiekxD pisze:Po zamiataniu autobusu, zazwyczaj przechodzi jakaś pani z wilgotnią sciereczką i czyści ramy okienne, rurki itp. (oczywiście to nie jest zasada, lecz pare razy już widziałem takie zachowania
Co do MAZa #901 - faktycznie jest problem z środkowymi drzwiami, jedno skrzydło zamyka się dopiero po przejechaniu kilku metrów od miejsca zamknięcia drzwi.
-
Patol
- Kontakt:
Myjka swoją drogą, ale na warsztacie widziałem panie które sprzataja autobusy podczas szybkich napraw. Zamiatają, myją okna, poręcze itp.Daniel pisze:A ja jeszcze nie. Niestety.MisiekxD pisze:Po zamiataniu autobusu, zazwyczaj przechodzi jakaś pani z wilgotnią sciereczką i czyści ramy okienne, rurki itp. (oczywiście to nie jest zasada, lecz pare razy już widziałem takie zachowania