Choć budynek szczecińskiego Ibisa niczego sobie. Taki pasowałby akurat do naszej działki. Myślę, że możemy liczyć na co najmniej cztery kondygnacje.
Byle nie taki jak w Łodzi.
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1

Rynek jest głodny, jest popyt, ktory uzasadnia budowanie hoteli w Kielcach. Jest to miasto, ktore sie dynamicznie rozwija. [...] To jest bardzo wazna lokalizacja. Kielce są na tyle istotne i na tyle dobrze oceniamy ten rynek, ze uwazamy, ze jest to idealny produkt do tego miasta
do wybudowania takiego hotelu musi byc gwarancja duzego zysku, a chyba same targi tego nie zagawrantuja,jak dla mnie to niech chociaz jeden powstanie **** i juz bedzie dobrzeSz.J. pisze:Marzy mi się, aby naszym miastem zainteresowali się bracia Likusowie.
Rozwijają swą bazę hotelową w całej Polsce. Mają prestiżowe hotele w Krakowie, Katowicach, Wrocławiu planują w Sopocie i Łodzi.
Może więc kiedyś Kielce? Może trzeba im zasygnalizować jakie u nas zapotrzebowanie!?
*****murowane
Rozwijające się TK (dopiero teraz zobaczymy co tak do końca oni potrafią) + mecze reprezentacji + zgrupowania najrózniejszych zespołow myśle, że to jest gwarancja zysku. Może faktycznie nie od razu dużego, jednak stratni by nie byli.tricky pisze: do wybudowania takiego hotelu musi byc gwarancja duzego zysku, a chyba same targi tego nie zagawrantuja