Lotnisko Kielce
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
-
ccc
-
tomisław
Lekko? Był bardzo złośliwy i cyniczny - Gosiewski został przedstawiony jako "idiota", albo człowiek do tego stopnia sprzedajny, by wygrać wybory obieca wszystko, a co gorsza nawet zrealizuje te swoje (w ocenie TVN-u) niedorzeczne i bezsensowne pomysły dla zascianka jakim są Kielce. Lubawski został przedstawiony jako ktoś, kto w te chore wizje uwierzył i nawet fotografuje się na tle tego wirtualnego lotniska
-
tomisław
-
msz
-
tomisław
aha, hehe i jeszcze jedno mi się przypomniało. Cynicznie głos z ekranu mówił, że rzekomo w Kielcach rozwija się turystyka - a pokazali chyba Małą w takim ujęciu, że rzeczywiście wyglądało to jak w zaścianku:) - czemu nie Sienkiewicza? Poza tym plakat Lubawskiego z tym samolotem pokazali na tle tego obdarego z tynku domu przy dworcu. Na końcu albo na początku była szeroka panorama Kielc - chyba na te wieżowce z lat 70 na czarnowie:) NIe wyglądało to ciekawie. Moim zdaniem bardzo stronniczy reportaż
- MAŁY
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
nie no TVN przesadził, normalnie krew sie we mnie gotuje z tego co czytam! co oni sobie myślą a głupi i z małej radom - po co tam lotnisko rozumiem Lublin ale radom?? śmiech na sali tylko że nikt tego nie porusza a Kielcom potzrebne jak najbardziej nie pisze tego ze tu mieszkam i jestem zagorzałym patriotom regionalnym nadodatek ale jest potzrebne dalszemu rozwojowi miasta, turystyki i przemysłu! 
-
ccc
Może to i dobrze, że to w nas buzuje ta złość po tym materiale, właśnie musimy zmienić wizerunek miasta i województwa, najwyższy już czas.
A ten materiał TVNu potraktować jako początek czegoś dobrego co zaczyna się u nas dziać, dlatego może pokazali to złośliwie z zazdrości, że to nie w Ciechocinku czy Tczczewie się udaje zrobić.
A ten materiał TVNu potraktować jako początek czegoś dobrego co zaczyna się u nas dziać, dlatego może pokazali to złośliwie z zazdrości, że to nie w Ciechocinku czy Tczczewie się udaje zrobić.
-
tomisław
NO i ja tak myślę, a nawet czuję to, że to z zazdrości, że kielce sa w jakimś stopniu uprzywilejowane, ale zazdrość ta płynie nie z jakiegoś Tczewa, alez ... oczywiście Krakowa, hihi. Sam mieszkam w Krakowie, ale sądzę, żę Krakusy są bardzo zazdrośni, że w Kielcach coś się może udać - vide stadion, a u nich nie. Oni chcieliby vy tylko u nich - tak samo zazdrościli Świętokrzyskiemu Pacanowowi wygranego projektu kosztem ich Sukiennic. A w końcu TVN nadaje z Krakowa:-)