Salony samochodowe, dealerzy i inwestycje motoryzacyjne
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- michal_ck
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Sprawdziłem w ewidencji i te działki, na których miała powstać inwestycja są na pograniczu os. Na Stoku i Dąbrowy, jadąc od centrum Radomską po lewej stronie zaraz po przejechaniu mostu (tam gdzie ma się krzyżować Radomska z Sikorskiego. Właścicielami są osoby fizyczne, więc pewnie nie mogli się z nimi dogadać i inwestycja utknęła w miejscu.CENTRUM SPRZEDAŻY AUDI
KIELCE, ul. Radomska
INWESTOR - Autocentrum, Kielce
Planowana jest budowa nowego centrum sprzedaży samochodów Audi wraz z serwisem przy ul. Radomskiej nr nr ewid. 776, 772/2 i cz. 773, 774, 775, 354.
INWESTYCJA WSTRZYMANA.
1. Zastępca Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej SKI
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II
- AR
- Kontakt:
Tata - nie sądzę.
Polacy, wg mnie, w to raczej nie wsiądą
Ja bym nie kupił
Już Dacia miała okazać się hitem, a tym czasem częściej można spotkać na ulicy Porsche niż Dacię...
Może Subaru?
Ostatnio było przecież ogłoszenie, że szukają partnerów
Byłby salon marek WRC
Może Mazda?
Może Volvo?
Polacy, wg mnie, w to raczej nie wsiądą
Ja bym nie kupił
Już Dacia miała okazać się hitem, a tym czasem częściej można spotkać na ulicy Porsche niż Dacię...
Może Subaru?
Ostatnio było przecież ogłoszenie, że szukają partnerów
Byłby salon marek WRC
Może Mazda?
Może Volvo?
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
- AR
- Kontakt:
Dzisiaj słyszałem, że po przeprowadzce Renault do Niewachlowa, w obecnym salonie Renault ma powstac salon sprzedaży Mercedesa.
Podobno właściciel ten sam który posiada salon Peugeota.
Wiem, że tam ma powstac jakaś inna inwestycja więc to może tylko plotka, chociaż uzyskana od osoby związanej z kieleckim Peugeotem.
Podobno właściciel ten sam który posiada salon Peugeota.
Wiem, że tam ma powstac jakaś inna inwestycja więc to może tylko plotka, chociaż uzyskana od osoby związanej z kieleckim Peugeotem.
- AR
- Kontakt:
Citroen DS – powrót legendy!eM pisze:W piątkowym Echu, ogłoszenie, iż firma Auto-Lider dealer Citroena w związku z poszerzeniem autoryzacji o inne marki, poszukuje pracoiwników. Ciekawe co to za marki
W odmianie wizerunku Citroena mają pomóc nowe modele serii DS. Ogłoszono, że w ciągu kilkunastu miesięcy do sprzedaży trafią modele DS3, DS4 i DS5. Wbrew pozorom nie będą to następcy popularnej serii C. Seria DS ma być duchowym spadkobiercą legendarnego Citroena DS.
Citroen mierzy wysoko. DS to próba wejścia do grona producentów prestiżowych samochodów. Modele serii DS mają być bardziej eleganckie od pozostałych Citroenów. Ich wnętrza zostaną wykonane z materiałów wysokiej jakości. Paleta silników będzie szeroka, jednak nie znajdzie się w nich wyjątkowo mocnych jednostek napędowych.
Zaprezentowany w Paryżu Citroen DS3 pokazał ambicje marki. Model DS3 ma walczyć o klienta m.in. z kultowym Mini. Mimo trudnej sytuacji na rynku Citroen zadeklarował, że ceny samochodów serii DS nie będą należały do niskich. Osobom mogącym pozwolić sobie na wyższy rachunek w salonie, firma zaoferuje produkt najwyższej jakości. Klient stanie przed możliwością skonfigurowania pojazdu według własnych potrzeb.
Biały dach? Tatuaże na karoserii? Dowolnie wybrany kolor nadwozia? Nie ma to stanowić najmniejszego problemu. Citroen zapewnia, że standardy obsługi zostaną podwyższone. Ponadto Citroeny DS będą oferowane tylko w wybranych salonach. W Polsce mają być dostępne tylko w kilku punktach. Prestiżowe Citroeny będą eksponowane w wydzielonych strefach.
Może o to chodzi?
onet.pl