Nowy Hotel wieżowiec - ul. Zakładowa
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- gaki majster
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
-
maju
- Kontakt:
a mnie sie nie podoba
dla mnie naturalnym miejscem dla Kieleckiego City byłyby okolice Exbudu...tam nikomu by nie przeszkadzało że budynki sie drapią z chmurami, a okolica nieco blizej centrum miasta niż Zakladowa...budowanie na Zakladowej dużego hotelu pozbywa centrum miasta zarobku bo nikt z Targowiczów sie nie będzie ruszał skoro i Targi i hotel w jednym miejscu
P.S. nie mówiąc już o tym co juz pisałem gdzie indziej...jestem zwolennikiem wielu małych hotelików w Kielcach , a nie kilku hotelowych hurtowni
P.S. nie mówiąc już o tym co juz pisałem gdzie indziej...jestem zwolennikiem wielu małych hotelików w Kielcach , a nie kilku hotelowych hurtowni
- gaki majster
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
Też jestem za tym żeby było w Kielcach coś na wzór - city, niż w wersji azjatyckiej - wysoka architektura przeplatana niższą. Dobre miejsce jest koło Exbudu, trochę wg mnie zepsute przez inwestycje Sołowowa. Ładna architektura, ale oddala koncepcję - city. Szkoda, że nie zbudował tam porządnego wieżowca. Ale odnośnie i Zakładowej...
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
Ostatnio zmieniony 1 grudnia 2007, o 16:47 przez gaki majster, łącznie zmieniany 4 razy.
Kielce Kielce Kielce to jest to...
Jesli juz mowimy o kieleckim City, wiadomo pomarzyc zawsze mozna, to ja bym widzial, wlasnie tak jak piszecie w okolicach Exbudu, lub na istniejacym juz kieleckim "Manhattanie" (wszak to najwieksze skupisko wysokich biurowcow w ck
) a chodzi mi minowicie o Zagnanska - Kolporter, niebieski wiezowiec.
Doskonale miejsce jest na terenach PKSu a takze po drugiej stronie ulicy denerwujacy mnie lasek
A moze wlasnie w okolicach targow rozwinie sie nowoczesna dzielnica
Tak sobie wyobrazalem kieleckie city w 93 roku

Drugi rysunek gdzies z drugiej polowy lat 90tych
Do dzis niedokonczony

Doskonale miejsce jest na terenach PKSu a takze po drugiej stronie ulicy denerwujacy mnie lasek
A moze wlasnie w okolicach targow rozwinie sie nowoczesna dzielnica
Tak sobie wyobrazalem kieleckie city w 93 roku

Drugi rysunek gdzies z drugiej polowy lat 90tych
Do dzis niedokonczony