Stadion piłkarski - ul. Ściegiennego
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- tom
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
W mediach podają 12-13 tys. jednak wg mnie był on prawie pełny. Za bramką od strony Gagarina na dole było dużo wolnych miejsc, ale to z tego powodu, że ludzie po prostu przeszli na górę (Młyn) i tam się kotłowali
. Doping znakomity, miało sie wrażenie, ze to nie dzieje się w Polsce. Początkowo bardzo skrupulatnie sprawdzali wszystkich kibiców i zrobiły się ogromne zatory, więc zapadła decyzja z "góry" zeby wpuscić wszystkich, Nie sprawdzali biletów i kart kibica, każdy wchodził jak chciał
. Dodatkowo na stałe zamontowali wysięgnik po przeciwnej stronie młyna. Przez cały mecz nad stadionem latał helikopter
.
Dużo by pisać, bo wrażenia są niesamowite
. Niech wypowiedzą sie inni, którzy byli
.
Dużo by pisać, bo wrażenia są niesamowite
Komisja Rewizyjna czuwa!
- Daniel
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Kołowrotkom faktycznie padł system i wszystkie na wszystkich wejściach przestały wpuszczać - to była głównma przyczyna zatoru. Problem ma zostac usunięty w poniedziałek. Bramę otworzono ze względu na dzieci i starsze osoby ktore zacvzęły skarzyc się że za chwilę zostaną zgnieceni.
Wysięgnikiem był jak zwykle dźwig samochodowy z koszem do ludzi tylko już jakis wyższy niż ten co zwykle z RPZetu
Wysięgnikiem był jak zwykle dźwig samochodowy z koszem do ludzi tylko już jakis wyższy niż ten co zwykle z RPZetu
Klicki podziwiał stadion z poziomu boiska, a potem z loży VIP'ów.ice pisze:Widzialem ten helikopter, to zapewne Klicki podziwial swoj stadion z lotu ptaka
Doping fantastyczny, gra może trochę gorsza, ale jest coraz lepiej.
Jednak przesadzona jest budowa zaledwie 2 kabin dla kilkuset (czy kilku tysięcy) ludzi! Mam na myśli łazienkę przy wejściu B. Kołowrotki.. hm.. słyszałem, że były z nimi problemy, ale ja przyszedłem dużo przed rozpoczęciem meczu i przeszedłem normalnie (chociaż nie zostałem przeszukany).
Ogólnie stadion wygląda PRZEPIĘKNIE!
-
Boss
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
To nie jego stadion tylko miasta Kielceice pisze:Widzialem ten helikopter, to zapewne Klicki podziwial swoj stadion z lotu ptaka
fakt. eh aż sobie przypomniałem jak zacząłem chodzic na Korone za czasów Korony Nidy Gips Kielce i jak na stadionie widniało może kilka rekalam w tym popularnych w tamtych czasach batonów klexautor pisze:Ciesza mnie jeszcze bardziej nazwy tych, ktorzy maja swoje reklamy na stadionie...Echo Investment, ING Bank Śląski czy Alpol.