Z elewacji skarżyskiego salonu "Auto-Skar" zniknęły szyldy firmy.AR pisze:Na remontowanej ostatnio części budynku Euro-Auto na ul. Krakowskiej, pojawiły się szyldy "Ford", "Auto-Skar".
Ciekawe czy to przeprowadzka do Kielc czy remont?

Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
Z elewacji skarżyskiego salonu "Auto-Skar" zniknęły szyldy firmy.AR pisze:Na remontowanej ostatnio części budynku Euro-Auto na ul. Krakowskiej, pojawiły się szyldy "Ford", "Auto-Skar".

Przecież mowa jest na temat tego salonu na przeciwko Kadzielni. Tam gdzie obok jest stacja tankowania gazem. A na Krakowskiej jest Euro-Auto i tam było Daewoo potem Rover, a teraz to nie wiem co, ale do wyburzenia to raczej to nie jest.darek pisze:A tam w ogóle jest Fiat?Przecież jedynym dealerem Fiata jest w Kielcach PZMot na Krakowskiej/viza vi Kadzielni/,a na krakowskiej w starym Polmozbycie to chyba jakieś rupiecie naprawiali/FSO,jakiś tam niby Rover był czy co?,generalnie to ta buda do wyburzenia by była,obiekt z czasów socjalizmu lat 70 tych.Tam pięknie widziałbym właśnie wielomarkowy salon takich firm jak Mercedes,Chrysler,Jeep i Dodge/czyli amerykańcy/.Zobaczcie sobie jak fajny salon mają w Radomiu.Chyba firmę Auto-Skar stać na budowę czegoś porządnego w stolicy województwa.
Dziwię się,że tak późno zdecydowali się wejść do Kielc,raz,że inny potencjał miasta,odległości do innych części województwa.Ze Skarżyska do Radomia jest tak blisko,że i tak sporo klientów pewnie tam odpływało.
Czekam na drugi, spory ,wielomarkowy salon w Kielcach,społeczeństwo powoli bogaci się,nawet w Kielcach.
Sorry:oops: , dopiero teraz przeczytałem, że na Euro-Auto. Przepraszam wszystkich za zamieszanie. Nie wiem czemu, ale sądziłem, że to tylko temat o przebudowie Fiata na przeciwko Kadzielni. Jeszcze raz przepraszam.AR pisze:Ale zakręciliście
Ford będzie w części budynku Euro-Auto na Pokarczówce, a koło Kadzielni będzie Fiat/Alfa Romeo/Lancia.
Wiek ktoś gdzie dokładnie przy Radomskiej ma ten salon powstać? Przy Toyocie czy gdzie indziej?Gazeta Wyborcza pisze:Tym razem Miazga zapowiada, że zadomowi się w Kielcach na dłużej. Firma planuje bowiem przeprowadzkę do całkowicie nowego obiektu przy ul. Radomskiej.