Inwestycje PSS "Społem" - Kielce
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- tomasz2719
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Przy każdym Lidlu czy Tesco są parkingi, więc czemu akurat do tego sklepu się doczepiliście? Zresztą osiedle jest duże. Jeśli ktoś z jego granic będzie chciał tam zrobić jakieś większe zakupy (o ile nie zrobi tego np. w Pasażu; przykładowo może będą tańsze produkty), to jak sobie wyobrażacie dźwiganie wielkich siatek przez paręset metrów?
- tomasz2719
- andrzeej
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Dla 4-osobowej rodziny parę razy w tygodniu robi się spore zakupy, które ciężko jest targać w siatach, więc kto ma taką możliwość - wybiera sklep z parkingiem "przed drzwiami". Nawet jak ktoś mieszka 50 m od marketu i wraca samochodem z pracy, to najpierw podjedzie pod sklep, a potem pod blok.Autor pisze:Ci jezdzacy z najblizszych blokow 50m autem na pewno!
- Gandalf

13:54 czw. 08-12-2011 — marzena
Nowa Gama w Kielcach. Wkrótce otwarcie nowoczesnego supermarketu na osiedlu Ślichowice
16 w Polsce, trzeci w województwie świętokrzyskim i drugi w Kielcach – w najbliższą sobotę, 10 grudnia, zostanie otwarty kolejny sklep sieci Gama, działający na bazie sklepów spółdzielni Społem.
Superniskie ceny, samoobsługowe kasy, nowoczesne urządzenia, jak na przykład „kotleciarka” do zmiękczania mięsa, a nawet mlekomat z mlekiem prosto od krowy, czynny całą dobę, oferować będzie od soboty, 10 grudnia, nowy supermarket Gama na kieleckim osiedlu Ślichowice przy ulicy Kazimierza Wielkiego 45. Na powierzchni 1200 metrów kwadratowych, oprócz zwykłego asortymentu sklepów Społem, jak produkty spożywcze, w ofercie sklepu znajdzie się także wyjątkowo szeroki wybór pieczywa, ciast i wyrobów garmażeryjnych, a także egzotycznych owoców i wiele innych luksusowych towarów.
Powszechna Spółdzielnia Spożywców Społem zapowiada na sobotę, podobnie jak w przypadku uruchomienia pierwszego supermarketu Gama przy ulicy Klonowej w Kielcach, huczne otwarcie o godzinie 11.30 z prezentami i konkursami dla klientów, a także towary po bardzo atrakcyjnych cenach. Supermarket będzie czynny w zwykłe dni w godzinach 6-21, a w niedziele 9-17.
Marzena SMORĘDA smoreda@echodnia.eu
http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/ar ... wice-74441.
Przykładowe zdjęcia (reszta --> http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/ga ... 74454.html ):

- tomasz2719