Stadion piłkarski - ul. Ściegiennego

Wszystko na temat nowych inwestycji w Kielcach.

Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1

Awatar użytkownika
cochi
Ranga: Inspektor nadzoru ;)

Post autor: cochi » 19 kwietnia 2006, o 08:28

rzeczywiscie ,,Inny Swiat'' ( w pozytywnym znaczeniu) :lol:
cochi

Awatar użytkownika
Tomek

Post autor: Tomek » 19 kwietnia 2006, o 14:25

Wiadomo kto jest autorem zdjęć? Wstawiłbym u siebie w galerii na stronie www.jopaskielce.prv.pl. Utworzyłbym kategorie "Stadion Kielce" i cos by sie jeszcze tam dodawalo, ale potrzebnaby byla chyba zgoda autora.

Awatar użytkownika
tom
Ranga: Dyrektor budowy ;)
Kontakt:

Post autor: tom » 19 kwietnia 2006, o 14:46

Zdjęcia pochodzą z oficjalnej strony Korony Kielce http://www.korona-kielce.pl/
Link: http://www.korona-kielce.pl/gol.php?dan ... wy_stadion u samego dołu strony.
Komisja Rewizyjna czuwa!

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 19 kwietnia 2006, o 16:13

Też bym zamiescil, ale nie chce mi sie do nich pisac nawet :) niech zyje leń :)

Awatar użytkownika
cochi

Post autor: cochi » 19 kwietnia 2006, o 20:27

nie dziwie Ci sie, że Ci sie nie chce... (w koncu oni sa na anty z darmowa reklama)
cochi

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 19 kwietnia 2006, o 20:43

Akurat jesli chodzi o sportowy rewir to problemow by nie bylo, ale mi sie nie chce ;) niespodzianki sie szykuje.

Boss

Post autor: Boss » 19 kwietnia 2006, o 23:03

fotki są poprostu miażdżące :shock:

a tak mi właśnie wpadło do głowy że fajnie byłoby gdyby ktoś wpadł na pomysł zagospodarowania tych działek obok stadionu. teren bardzo blisko kadzielni tuż przy stadionie - moim zdaniem bardzo atrakcyjne (od niedawna) miejsce dla potencjalnego inwestora. Ogródki działkowew tym miejscu to wogóle totalne nieporozuminie zwłaszcza ze tuż obok jest cmentarz :idea: :shock:
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2006, o 23:08 przez Boss, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 19 kwietnia 2006, o 23:05

Obrazek
Korona przed pojedynkiem z Wisłą Kraków. Biletów już prawie nie ma

Obrazek Leszek Salva, gad 19-04-2006

- Najprawdopodobniej w piątek kasjerki będą miały wolne - mówi dyrektor Kolportera Korony przed meczem z Wisłą Kraków. Do środy sprzedano blisko 13 tysięcy wejściówek. Mecz z mistrzem Polski w piątek o godz. 20.

- Bilety idą jak świeże bułeczki - mówi Sławomir Sijer. Dyrektor kieleckiego klubu informuje, że większej ilości wejściówek odmówiono krakowskiemu klubowi. Sektor gości wypełni więc komplet 700 widzów. - Sprzedaliśmy ok. 17 tysięcy kart kibica. Raczej nie ma możliwości, żeby ktoś kto jej nie posiada mógł kupić bilet na mecz z Wisłą - twierdzi Sijer. Dlatego najprawdopodobniej jutro kasy przy ul. Ściegiennego nie będą w ogóle otwarte. W piątkowy wieczór nowy stadion w Kielcach po raz pierwszy wypełni komplet publiczności.

[...]

Boss

Post autor: Boss » 19 kwietnia 2006, o 23:14

ja bilecik już mam ale jak kupowałem we wtorek razem z biletem na Lecha to na Wisłe miejs na górze juz podobno nie było :cry: ale i tak pewnie wejde na góre jak zawsze i jak zawsze siade nie na swoim miejscu :lol:

Awatar użytkownika
Sz.J.

Post autor: Sz.J. » 19 kwietnia 2006, o 23:29

A dzisiaj w Galerii kolejka do wyrabiania kart aż na całej długości ruchomych schodów.
Niektórzy chyba jeszcze liczą że kupią bilet na Wisłę. :D

Awatar użytkownika
tom
Kontakt:

Post autor: tom » 20 kwietnia 2006, o 06:04

Tylko zeby znowu nie było tak, jak na otwarciu, że część tych, którzy mieli bilety na dolne sektory poprzechodziła na górę. Mam nadzieję, że tym razem ochrona wszystkiego przypilnuje i będzie widać w telewizji, że stadion jest zapełniony do ostatniego miejsca :D.
Komisja Rewizyjna czuwa!

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 20 kwietnia 2006, o 08:47

Boss pisze:Ogródki działkowew tym miejscu to wogóle totalne nieporozuminie zwłaszcza ze tuż obok jest cmentarz :idea: :shock:
Jak dla mnie rowniez, ale prezydent przed rozpoczeciem budowy zapewnil, ze ogrodkow nie ruszy, tym bardziej, ze dzialkowiczom to na reke, bo w centrum miasta maja ogrodeczki, ktore z lotu ptaka wygladaja jak bagna :(

Awatar użytkownika
tom
Kontakt:

Post autor: tom » 20 kwietnia 2006, o 14:32

autor pisze:
Boss pisze:Ogródki działkowew tym miejscu to wogóle totalne nieporozuminie zwłaszcza ze tuż obok jest cmentarz :idea: :shock:
Jak dla mnie rowniez, ale prezydent przed rozpoczeciem budowy zapewnil, ze ogrodkow nie ruszy, tym bardziej, ze dzialkowiczom to na reke, bo w centrum miasta maja ogrodeczki, ktore z lotu ptaka wygladaja jak bagna :(
Rzeczywiście jest problem z tymi ogródkami. Nie prezentuja sie one zbyt uroczo, zajmują dobry inwestycyjnie teren i ani myslą stamtąd znikać. Tak samo jest przy Zagnańskiej i Sandomierskiej. Stan działek jest katastrofalny. Myśle, że w drugiej kadencji pan Lubawski zajmie się tą sprawą i zmieni zdanie, bo koło stadionu przydałby sie taki teren chociażby pod jakąś inwestycję sportową lub hotel.
Komisja Rewizyjna czuwa!

Awatar użytkownika
argos

Post autor: argos » 21 kwietnia 2006, o 06:30

ciekawe czyklatka dzisiaj wytrzyma w koncu przyjezdza wisla krakow i to w liczbie 700 wiec na pewno beda jakies rozroby....
Rappers I monkey flip em with the funky rhythm I be kickin, musician, inflictin composition...

Awatar użytkownika
Michał

Post autor: Michał » 21 kwietnia 2006, o 19:46

Wszystko fajnie... ale jeszcze raz powiem czego u nas brakuje...

Obrazek
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=63

ODPOWIEDZ