Echo Investment - Astra Office Park, Al. Solidarności
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
Co do zdjęć środka: mam je tylko u nas jest w tej chwili sajgon i nawet nie mam czasu siaść, obrobić, i wysłać.
Co do Volkswagena: wymieniono w nim na gwarancji: silnik, sprzęgło hydrokinetyczne skrzyni biegów, 3 razy komputer sterowania silnika, 2 razy komputer główny, kompletny układ wspomagania kierownicy z pompą wspomagania, itpitd Najgorszy badziew pod słońcem.. 8 lutego będę miał nowy samochód
Co do Volkswagena: wymieniono w nim na gwarancji: silnik, sprzęgło hydrokinetyczne skrzyni biegów, 3 razy komputer sterowania silnika, 2 razy komputer główny, kompletny układ wspomagania kierownicy z pompą wspomagania, itpitd Najgorszy badziew pod słońcem.. 8 lutego będę miał nowy samochód
Zgadzam się. Obecnie nie wygląda to wspaniale, ale ja powstrzymam się z opinią, bo wiem, że jeszcze bardzo dużo brakuje do efektu końcowego - który uważam, że będzie zadowalającyice pisze:Poki co nie wyglada to rewelacyjnie, takie bezplciowe klocki![]()
Ale chyba jeszcze za wczesnie na kometowanie wygladu, z osądem poczekam na efekt koncowy...
I jeszcze 2 pytania do Lekomina:
1. Wiesz może czy wjazd do OP będzie tam gdzie teraz jest - czyli przy chodniku, czy może od strony Exbud'u?
2. Czy te "białe pasy" na oknach, które są przy krawędziach to taśmy chroniące przed uszkodzeniem i na końcu będą odklejone, czy to może takie "uszczelki", które będą na stałe? Na razie nie wyglądają one dobrze, ale może po "położeniu" elewacji to będzie wyglądało lepiej - chyba, że to rzeczywiście są naklejki